
Επεισόδιο μεταξύ Μπέου και Κούγια στη συνεδρίαση της ΕΠΑΕ, παραιτήθηκε ο πρώτος
Οι συνεδριάσεις της ΕΠΑΕ κατά καιρούς προσφέρουν πλούσιο θέαμα και φυσικά εκτός... ατζέντας. Έτσι και την Τρίτη. Οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ Πανιώνιος, Αχιλέας Μπέος και του ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξης Κούγιας είπαν κάτι παραπάνω! Παραιτήθηκε ο πρώτος από το ΔΣ.
26
Λήξαν θεωρείται το επεισόδιο που συνέβη νωρίτερα και κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΑΕ, ανάμεσα στους διοικητικούς ηγέτες της ΠΑΕ Πανιώνιος, Αχιλέα Μπέο και του ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξη Κούγια.
Σε κάποια στιγμή της συνεδρίασης και αφού οι δύο άνδρες αντήλλαξαν βαρείς χαρακτηρισμούς, ο κ Μπέος, όπως κατήγγειλε ο γνωστός δικηγόρος, αποπειράθηκε να χειροδίκήσει κατά του κ Κούγια και στην συνέχεια αποχώρησε της διαδικασίας.
Μετά το πέρας του ΔΣ, ο κ.Κούγιας μίλησε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «το θέμα θα μείνει εδώ», ενώ πρόσθεσε:
«Υπήρχαν διαφορές από την προηγούμενη συνεδρίαση και αυτό που έγινε σήμερα είναι καλό, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα στην ΕΠΑΕ. Ο κ Μπέος πρέπει να καταλάβει ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο τον έχει αποκηρύξει. Ποτέ δεν φοβήθηκα να πω τις απόψεις μου κι αυτό έκανα και σήμερα».
Ανακοίνωση της ΕΠΑΕ για το επεισόδιο
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΑΕ, καταδικάζει τη συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου κατά του Αλέξη Κούγια και γνωστοποιεί ότι κάνει δεκτή την παραίτηση του εκπρόσωπου του Πανιωνίου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Το Δ.Σ. της ΕΠΑΕ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Πανιωνίου κ. Αχιλλέα Μπέου εις βάρος του προέδρου του ΤΑΠ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Αλέξη Κούγια.
» Αυτές οι συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες και για το λόγο αυτό έκανε αμέσως δεκτή τη παραίτηση του κ. Αχιλλέα Μπέου από μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ».
Νωρίτερα, ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε επιβεβαιώσει το γεγονός της χειροδικίας του Αχιλλέα Μπέου κατά του Αλέξη Κούγια.
«Ήταν ένα πολύ δυσάρεστο και θλιβερό επεισόδιο. Ο κ. Μπέος χειροδίκησε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η παραίτησή του από το ΔΣ της ΕΠΑΕ έγινε δεκτή. Από εδώ και πέρα, τον Πανιώνιο θα εκπροσωπεί ο συνάδελφός μου, Κώστας Αγγελόπουλος» σχολίασε ο Λυκουρέζος.
Ακόμη, υπογράμμισε ότι στις 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των ομάδων της Α Εθνικής, ενώ στις 11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση όλων των κατηγοριών.
Κληθείς να σχολιάσει την προειδοποίηση της FIFA για επικείμενη τιμωρία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ εκτίμησε πως «θα δοθούν λύσεις σε όλα», ενώ απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο τι προτίθεται να πράξει η διοργανώτρια ως προς τη διεκδίκηση ποσοστού από το Στοίχημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Υπό πίεση ο Τραμπ καθώς ανεβαίνουν οι τιμές καυσίμων, λέει πως το Ιράν ζητά από τις ΗΠΑ να ανοίξουν το Ορμούζ
- Χανιά: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο 4χρονος μετά από επίθεση μεγαλόσωμου σκύλου
- LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό
- Back To The Future; – Μυστηριώδης ανάρτηση του 2023 στο X «προβλέπει» τους πυροβολισμούς στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις Κάουνας
- Classic Rock: Το νέο τεύχος είναι αφιερωμένο στο Woodstock – Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ



