Πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Ριβάλντο κατά Σόλιντ-Παίζω σε λάθος θέση, είπε
Την πρώτη δημόσια τοποθέτησή του έκανε Ριβάλντο κατά των επιλογών του Τροντ Σόλιντ, μετά την αντικατάστασή του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη θέση στην οποία αγωνίζεται, αλλά και τον τρόπο ανάπτυξη του Ολυμπιακού.
66
Η αντικατάσταση του Ριβάλντο από τον Καφέ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι φαίνεται ότι ενόχλησε τον Βραζιλιάνο άσο, που έσπευσε να εκφράσει δημοσίως τη δυσαρέσκειά του για τη θέση στην οποία αγωνίζεται.
«Πρώτα θα μιλήσω με τον προπονητή μου» είπε χαρακτηριστικά ο «Ρίμπο» μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα. Και εξήγησε:
«Η θέση που παίζω δεν είναι η δική μου. Μου αρέσει να παίζω ελεύθερα, πιο κοντά στην περιοχή. Η θέση μου δεν είναι δεξιά γιατί είμαι αριστεροπόδαρος».
Ο Ριβάλντο αναφέρθηκε και στον αγώνα του «Ελ Πάσο»:
«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο γιατί ο αγωνιστικός χώρος ήταν χάλια. Παίζαμε συνέχεια με σέντρες. Πρέπει να παίζουμε με την μπάλα κάτω» υπέδειξε ο Βραζιλιάνος, κάνοντας έμμεση αναφορά και στον αγώνα με την Ρόζενμποργκ.
Ουσιστικά πρόκειται για την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Ριβάλντο κατά των επιλογών του Τροντ Σόλιντ. Κάτι ανάλογο είχε πράξει και πέρυσι, όταν είχε μιλήσει εναντίον του Μπάγεβιτς, μετά το άνοστο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442