Ο Ιακουίντα έκανε τη διαφορά, είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα, πιστεύει ο Μαλεζάνι
«Τη διαφορά την έκανε ο Ιακουίντα» επέμενε ο Μαλεζάνι μετά την βαριά ήττα από την Ουντινέζε. «Δεν νομίζω ότι κάναμε άσχημο παιχνίδι. Είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα» είπε ο Ιταλός, που είδε πρόοδο σε σχέση με άλλα ματς! «Βαριά τα πόδια μας» λέει ο Γκούμας.
66
Και όμως ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι είναι εν μέρει ικανοποιημένος από όσα είδε το βράδυ της Τετάρτης στο «Φρίουλι».
«Είμαστε μια ομάδα που χτιζόμαστε και δεν έχουμε καταλήξει ως σύνολο. Κατέβασα μια ομάδα, που δεδομένων των προβλημάτων, μπορούσε να κρατηθεί καλύτερα. Μέχρι το 2-0 πιστεύω ότι το ματς ήταν ζυγισμένο σε επίπεδο ευκαιριών.
» Εγώ είδα μια πρόοδο σε σχέση με άλλα ματς, όσο περίεργο και εάν σας φαίνεται. Θα βρούμε τον δρόμο μας. Περιμένω να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.
Ο Ιταλός πιστεύει παράλληλα ότι το αποτέλεσμα δεν αντικατροπτίζει τη μορφή του αγώνα:
«Είναι λίγο υπερβολικό το αποτέλεσμα. Δεν νομίζω ότι κάναμε άσχημο παιχνίδι. Υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν.
» Πιστεύω ότι τη διαφορά την έκανε ο Ιακουίντα. Παίζαμε ομαδικά, είχαμε καλό κοντρόλ του παιχνιδιού. Επαναλαμβάνω η διαφορά ήλθε από τον Ιακουίντα που είναι πολύ καλός επιθετικός».
Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε για το μαρκάρισμα στον Ιακουίντα:
«Δεν είχαμε εντολή για να παίξουμε man to man, αλλά ζώνη στην πίσω γραμμή κλείνοντας τους διαδρόμους».
Σε ό,τι αφορά στη φυσική κατάσταση είπε:
«Μετά το 75 νιώθουμε βαριά τα πόδια. Ίσως είναι λόγω της σκληρής προετοιμασίας και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε».
λπίζουμε να ανακάμψουμε
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442