
Αυξημένη κατά 2,4% η απασχόληση στο λιανεμπόριο το β τρίμηνο του 2005
Αύξηση κατά 2,4% παρουσίασε στο δεύτερο τρίμηνο του 2005 ο Γενικός Δείκτης Απασχολουμένων στο λιανικό εμπόριο, όπως ανακοίνωσε η ΕΣΥΕ. Η αύξηση προήλθε κυρίως από τις αυξήσεις των δεικτών της κατηγορίας καταστημάτων ειδών διατροφής.
88
Αύξηση κατά 2,4% παρουσίασε στο δεύτερο τρίμηνο του 2005 ο γενικός δείκτης Απασχολουμένων στο λιανικό εμπόριο, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστικη Υπηρεσία.
Ο γενικός δείκτης Απασχολουμένων του δευτέρου τριμήνου 2005 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του πρώτου τριμήνου 2005 παρουσίασε αύξηση κατά 1,4%.
Η αύξηση του γενικού δείκτη Απασχολουμένων του δευτέρου τριμήνου 2005 κατά 2,4% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του δευτέρου τριμήνου του 2004, προήλθε από τις αυξήσεις των δεικτών της κατηγορίας καταστημάτων ειδών διατροφής, κατά 2,7% και της κατηγορίας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής, κατά 2,1%.
Η αύξηση του γενικού δείκτη Απασχολουμένων του δευτέρου τριμήνου 2005 κατά 1,4% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2005 προήλθε από τις αυξήσεις των δεικτών της κατηγορίας καταστημάτων ειδών διατροφής, κατά 1,1% και της κατηγορίας καταστημάτων ειδών εκτός διατροφής, κατά 1,8%.
x=initArticle2();
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παγκόσμια αποθέωση για τον Καραλή: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου για την καριέρα του
- Διεθνής σάλος για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τις παραιτήσεις υπουργών
- Σοβαρό επεισόδιο έξω το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου – Κουκουλοφόροι έσπασαν και αναποδογύρισαν αυτοκίνητα
- Πόσο Μάικλ Τζόρνταν είσαι; Ή αλλιώς, ο πλουσιότερος αθλητής όλων των εποχών
- Χρυσή τραγωδία: Ιστορικό ρεκόρ για το «αμετανόητο μελόδραμα» των Κένεντι – «Φαινόμενο»
- Ο «μικρός μάγος» Καρέτσας αποθεώθηκε ξανά από την UEFA (vid)


