Τα νεύρα των παικτών απασχόλησαν Βαρδινογιάννη-Μαλεζάνι
Τα αίτια της αγωνιστικής κρίσης του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να εξακριβώσουν ο Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον τεχνικό της ομάδας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Υψηλό πρόστιμο περιμένει τον Σέριτς. Χωρίς Παπαδόπουλο αναχωρεί την Τρίτη η αποστολή για Ούντινε.
Τα αίτια της αγωνιστικής κρίσης του Παναθηναϊκού προσπάθησαν να εξακριβώσουν ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, Γιάννης Βαρδινογιάννης με τον τεχνικό της ομάδας, Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Ο εκνευρισμός που διακατέχει τους παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν αυτό που απασχόλησε ιδιαιτέρως τους δύο άνδρες, που σκοπεύουν να λάβουν μέτρα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα.
Η αρχή αναμένεται να γίνει με την επιβολή χρηματικού προστίμου στον Σέριτς, το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί συντόμως.
«Γρίφος» η ενδεκάδα για το «Φρίουλι»
Με τις γνωστές απουσίες (τους τιμωρημένους Φλάβιο Κονσεϊσάο, Εμάνουελ Ολισαντέμπε και τον τραυματία Δημήτρη Παπαδόπουλο) ταξιδεύει την Τρίτη ο Παναθηναϊκός στο Ούντινε.
Ο Μαλεζάνι ανακοίνωσε την αποστολή, συμπεριλαμβάνοντας 20 παίκτες:
Το μεγάλο δίλημμα έχει να κάνει κυρίως με τον αντικαταστάτη του Φλάβιο Κονσεϊσάο.
Η προπόνηση στο «Φρίουλι» θα δείξει αν ο Μαλεζάνι θα εμπιστευθεί κάποιον από τους Τζιόλη, Λεοντίου ή αν θα «γυρίσει» τον Εκι Γκονσάλες σε δεύτερο αμυντικό χαφ, ένα σχήμα που είχε δοκιμαστεί και πέρσι, παρόντος όμως του Αγγελου Μπασινά.
Στη δεξιά πλευρά θέση διεκδικούν οι Χαραλαμπίδης, Νίλσον, Βύντρα (ή δύο από αυτούς, ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέξει ο Μαλεζάνι), ο Βόουτερ προορίζεται για αριστερά, μπροστά από τον Σέριτς, ενώ στην επίθεση δεν είναι βέβαιο ότι θα ξεκινήσουν τόσο ο Σάντορ Τόργκελε, όσο και ο Φάνης Γκέκας.
Ίσως ο Μαλεζάνι προτιμήσει ένα πιο συντηρητικό σχήμα, με έναν από τους δύο στην ενδεκάδα.
* Τίθενται σε κυκλοφορία από την Τρίτη τα εισιτήρια του αγώνα με τη Βέρντερ Βρέμης, που θα γίνει στις 27 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι τιμές θα είναι 25, 30, 50 και 100 ευρώ και η διάθεσή τους θα γίνεται από τα γνωστά σημεία: Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, το σταθμό «Ειρήνη» και την είδοδο της Λεωφόρου Κύμης.
Το Ticket Club θα ξεκινήσει από την Τετάρτη την πώληση.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»
Η δυναμική παρουσία χιλιάδων Κρητικών στην φιέστα του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου φέρνει το προσκήνιο το θέμα της στήριξης των «ασπρόμαυρων» που δεν είχαν όλα τα προηγούμενα χρόνια.