Μηδέν ενεργητικό στον Ηρακλή και έντονος προβληματισμός-Τραυματίστηκε ο Πουρσανίδης
Υπό κλίμα έντονου προβληματισμού για την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα επέστρεωαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ηρακλή. Ο Ηλίας Πουρσανίδης εγκατέλειψε προς το τέλος της προπόνησης, με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.
66
Υπό κλίμα έντονου προβληματισμού για την δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα επέστρεψαν στις προπονήσεις οι παίκτες του Ηρακλή.
Η κακή αρχή καθιστά τον «Γηραιό» την μοναδική που δεν έχει ακόμα βαθμό μέχρι στιγμής στη διοργάνωση.
Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην ΑΕΚ προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και οι υπόλοιποι σε κανονικούς.
Ο Ηλίας Πουρσανίδης εγκατέλειψε προς το τέλος της προπόνησης, με ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. Η κατάστασή του θα εκτιμηθεί από την Τετάρτη, όταν και θα επαναρχίσουν οι προπονήσεις.
Ο Στεφανής υποβάλλεται σε θεραπεία και η πρόγνωση είναι ότι δεν θα προλάβει ούτε το επόμενο παιχνίδι. Ο Γεωργιάδης και ο Σεγκιρί ακολουθούν ατομικό προπονητικό πρόγραμμα και το αν θα είναι έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας θα κριθεί εντός της εβδομάδας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Ντόρσεϊ: «Ώρα να πετύχουμε τον μεγαλύτερο στόχο της σεζόν»
- Δεν ξεχνάει ο Σάρι: «Δεν ήμουν καθόλου χαρούμενος όταν πουλήθηκε ο Μανδάς»
- Λήξη συναγερμού για Καρέτσα στη Γκενκ – «Καθαρές» οι εξετάσεις του
- Ρουμάνοι: «Κάνει σκέψεις αποχώρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου»
- Πέρασαν 33 χρόνια από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Μπόμπαν Γιάνκοβιτς (vids)
- Κρίση χωρίς προηγούμενο στη Φενέρμπαχτσε
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442