Επτά ιδιοκτησίες αντιστοιχούν σε κάθε δήλωση του εντύπου Ε9
Επτά ιδιοκτησίες ανά δήλωση εμφανίζουν στα έντυπα Ε9 οι φορολογούμενοι, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων. Στα πέντε ακίνητα, τα δύο αφορούν οικοδομές και τα τρία οικόπεδα και αγροτεμάχια.
Επτά ιδιοκτησίες ανά δήλωση εμφανίζουν στα έντυπα Ε9 οι φορολογούμενοι, ενώ στα πέντε ακίνητα τα δύο αφορούν οικοδομές και τα τρία οικόπεδα και αγροτεμάχια.
Αυτό προκύπτει από στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων που ξεκίνησε πρόσφατα την επεξεργασία των εν λόγω εντύπων.
Υπενθυμίζεται πως η επεξεργασία των δηλώσεων Ε9 από το υπουργείο Οικονομικών θα ολοκληρωθεί ως το τέλος του έτους, εν όψει του νέου φορολογικού καθεστώτος που θα ισχύσει από 1ης Ιανουαρίου 2006, αλλά και της δημιουργίας του ηλεκτρονικού περιουσιολογίου.