
«Αποκαλυπτήρια» Νίλσον κόντρα στον ΑΠΟΕΛ-Και ο Αντριτς απών από τον Παναθηναϊκό
Την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει την Κυριακή ο Μίκαελ Νίλσον. Ο Σουηδός θα αγωνισθεί στην ενδεκάδα των «πρασίνων» στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ (21:45). Αντιθέτως, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντριτς.
66
Την πρώτη εμφάνισή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αναμένεται να κάνει την Κυριακή ο Μίκαελ Νίλσον. Ο Σουηδός θα αγωνισθεί στην ενδεκάδα των «πρασίνων» στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ, που θα αρχίσει στις 21:45 στην Κύπρο και γίνεται στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χαραλαμπίδη.
Αντιθέτως, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σράνταν Αντριτς, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έμεινε στην Αθήνα, όπως και ο τραυματίας Γιάννης Γκούμας.
Έτσι δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν στην αμυντική γραμμή ο νεαρός Τριποτσέρης και ο Ιγκόρ Μπίσκαν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα



