
Χωρίς Σανμαρτεάν, Μπασινά και Αντερσον η λίστα των 25 για το Champions League
Οι Σανμαρτεάν, Μπασινάς και Αντερσον απουσιάζουν από τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που απέστειλε ο Παναθηναϊκός στην UEFA για τη συμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League. Τριποτσέρης, Κρητικός είναι οι δύο γηγενείς που δηλώθηκαν.
66
Ο Παναθηναϊκός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους 27 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στη φάση των ομίλων του Champions League.
Ξεχωρίζει η απουσία του Λουτσιάν Σανμαρτεάν και ο αποκλεισμός του αποτελεί ακόμη ένα μήνυμα ότι θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.
Εκτός είναι ο Αντερσον Φρέιτας, καθώς θα αργήσει να επανέλθει στην ενεργό δράση, καθώς και ο Αγγελος Μπασινάς, που μόνο τύποις παραμένει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.
Όσον αφορά στους δύο γηγενείς που οφείλει να δηλώσει ο σύλλογος στην UEFA, επελέγησαν οι Τριποτσέρης και Κρητικός και «κόπηκε» ο Κοκολάκης.
Αναλυτικά οι 27 (25 + 2 γηγενείς):
Γκαλίνοβιτς, Εμπεντε, Σιημητράς, Βύντρα, Δάρλας, Σέριτς, Κώτσιος, Μόρις, Γκούμας, Νίλσον, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Αντριτς, Μπίσκαν, Γκονζάλες, Λεοντίου, Τριποτσέρης, Θεοδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Βόουτερ, Γκάντσεφ, Κρητικός, Τζιόλης, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Ολισαντέμπε, Τόργκελε.
Στο μεταξύ, στο ετήσιο φόρουμ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης θα συμμετάσχει ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα μεταβεί την Πέμπτη στην Νιόν, όπου προεδρεύοντος του Αντι Ρόξμπεργκ, τεχνικού διευθυντή της UEFA, θα διεξαχθεί η 7η σύνοδος των προπονητών.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι οι Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι), Ράφα Μπενίτεθ (Λίβερπουλ), Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (Μάντσεστερ Γ.), Αρσέν Βενγκέρ (Αρσεναλ), Ζεράρ Ουγιέ (Λιόν), Φέλιξ Μάγκατ (Μπάγερν), Ρομπέρτο Μαντσίνι (Ιντερ) και Βαλερί Γκαζάεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σαουδική Αραβία: Μετά τους πυραύλους, οι ελληνικοί Patriot κατέρριψαν και drone από την Υεμένη
- Πλησιάζει η ώρα της απόφασης του Σενγκέλια για το μέλλον του
- «Ο παππούς μου, ο Τσαρλς Μάνσον» – Η σκηνοθέτις που θέλει να ξορκίσει το DNA της μέσω ενός ντοκιμαντέρ
- Κιλκίς: Επεισοδιακή σύλληψη μετά από απόπειρα απάτης με πρόσχημα οφειλή στην ΑΑΔΕ
- Τραμπ για ΛεΜπρόν: «Ίσως είναι ρατσιστής – Μάικλ Τζόρνταν χωρίς δεύτερη σκέψη»
- Σύρος: Ολοκληρώθηκε η αναπαράσταση στον τόπο της δολοφονίας της 42χρονης – Συνεχίζονται οι έρευνες για το κίνητρο
