
Χωρίς Σανμαρτεάν, Μπασινά και Αντερσον η λίστα των 25 για το Champions League
Οι Σανμαρτεάν, Μπασινάς και Αντερσον απουσιάζουν από τη λίστα με τους 25 ποδοσφαιριστές που απέστειλε ο Παναθηναϊκός στην UEFA για τη συμετοχή τους στη φάση των ομίλων του Champions League. Τριποτσέρης, Κρητικός είναι οι δύο γηγενείς που δηλώθηκαν.
66
Ο Παναθηναϊκός έστειλε στην UEFA τη λίστα με τους 27 ποδοσφαιριστές που θα συμμετάσχουν στη φάση των ομίλων του Champions League.
Ξεχωρίζει η απουσία του Λουτσιάν Σανμαρτεάν και ο αποκλεισμός του αποτελεί ακόμη ένα μήνυμα ότι θα πρέπει να αναζητήσει αλλού την τύχη του.
Εκτός είναι ο Αντερσον Φρέιτας, καθώς θα αργήσει να επανέλθει στην ενεργό δράση, καθώς και ο Αγγελος Μπασινάς, που μόνο τύποις παραμένει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού.
Όσον αφορά στους δύο γηγενείς που οφείλει να δηλώσει ο σύλλογος στην UEFA, επελέγησαν οι Τριποτσέρης και Κρητικός και «κόπηκε» ο Κοκολάκης.
Αναλυτικά οι 27 (25 + 2 γηγενείς):
Γκαλίνοβιτς, Εμπεντε, Σιημητράς, Βύντρα, Δάρλας, Σέριτς, Κώτσιος, Μόρις, Γκούμας, Νίλσον, Φλάβιο Κονσεϊσάο, Αντριτς, Μπίσκαν, Γκονζάλες, Λεοντίου, Τριποτσέρης, Θεοδωρίδης, Χαραλαμπίδης, Βόουτερ, Γκάντσεφ, Κρητικός, Τζιόλης, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Ολισαντέμπε, Τόργκελε.
Στο μεταξύ, στο ετήσιο φόρουμ των κορυφαίων προπονητών της Ευρώπης θα συμμετάσχει ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θα μεταβεί την Πέμπτη στην Νιόν, όπου προεδρεύοντος του Αντι Ρόξμπεργκ, τεχνικού διευθυντή της UEFA, θα διεξαχθεί η 7η σύνοδος των προπονητών.
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι οι Ζοζέ Μουρίνιο (Τσέλσι), Ράφα Μπενίτεθ (Λίβερπουλ), Σερ Αλεξ Φέργκιουσον (Μάντσεστερ Γ.), Αρσέν Βενγκέρ (Αρσεναλ), Ζεράρ Ουγιέ (Λιόν), Φέλιξ Μάγκατ (Μπάγερν), Ρομπέρτο Μαντσίνι (Ιντερ) και Βαλερί Γκαζάεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στο Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»


