
Τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο έχει ο Καπετάνος, «πονοκεφαλιάζει» ο Κωφίδης
Ανησυχία υπάρχει στον Ηρακλή για τον τραυματισμό του Παντελή Καπετάνου, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο. Η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη. Το Σάββατο, στις 18:00, το φιλικό με την Βέροια στο «Καυτανζόγλειο».
66
Ανησυχία υπάρχει στον Ηρακλή για τον τραυματισμό του Παντελή Καπετάνου.
Ο παίκτης ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο και για τον λόγο αυτό αποκλείστηκε από την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων.
Η πρόγνωση του γιατρού της ομάδας είναι αισιόδοξη σχετικά με την προοπτική να είναι έτοιμος μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα είναι στην διάθεση του Σάββα Κωφίδη για τον αγώνα με την ΑΕΚ.
Ο Μπαρκ Σεγκιρί υπεβλήθη σε θεραπεία, ακολούθησε ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα και είναι σε καλύτερη κατάσταση.
Ο Κώστας Στεφανής παρουσιάζει βελτίωση, άρχισε τρέξιμο και συγκεντρώνει πιθανότητες ετοιμότητας με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.
Εν τω μεταξύ, καθορίστηκε και η ώρα έναρξης του φιλικού αγώνα της «κυανόλευκης» ομάδας, με την αντίστοιχη της Βέροιας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 18:00 στο «Καυτανζόγλειο».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική και ισραηλινή σημαία
- Κυπριακό: «Μόνη ρεαλιστική λύση τα δύο κράτη», είπε ο Φιντάν στην Ολγκίν
- Κακοκαιρία: Απίστευτο σκηνικό στον Ολυμπο με χιονοχάλαζο στην καρδιά του καλοκαιριού
- Κολομβία: Ο απερχόμενος πρόεδρος Πέτρο ισχυρίζεται ότι ο ακροδεξιός διάδοχός του υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ
- Γαλλία: Ο Μακρόν ζήτησε τη συνδρομή του στρατού για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Σάμος: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία του όρους Καρβούνη

