«Ρωμαίος» ο Ελευθερόπουλος που κατηφορίζει από το Μιλάνο για τους «τζαλορόσι»
Αλλαξε πάλι χρώμα ο Ελευθερόπουλος και από «ροσονέρι», έγινε «τζαλορόσι»! Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει έλθει σε συμφωνία με την Ρόμα και αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «Ρωμαίων» στα ματς με τον Αρη για το Κύπελλο UEFA.
Αλλαξε πάλι χρώμα ο Ελευθερόπουλος και από «ροσονέρι», έγινε «τζαλορόσι»! Ο 29χρονος τερματοφύλακας έχει έλθει σε συμφωνία με την Ρόμα, η οποία είχε κενή την εστία της.
Κάτι που δεν συμβαίνει στην Μίλαν, η οποία μετά την απόκτηση του Έλληνα παίκτη, προχώρησε στην απόκτηση και του Ζέλικο Κάλατς για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα μετά τον Ντίντα.
Έτσι, ο «Ελέ» αναμένεται να βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια των «Ρωμαίων» στα ματς με τον Αρη για τον α γύρο του Κυπέλλου UEFA.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι εξασφαλίζεται η ελληνική παρουσία στην ενδεκάδα της Ρόμα, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια ο Τραϊανός Δέλλας.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30