
Αγνωστη η ημερομηνία για το ελληνικό «Πάμε στοίχημα», παρά τη συνάντηση Κόκκαλη-Ορφανού
Συνάντηση με θέμα το «στοίχημα» είχαν ο ΓΓΑ, Γ.Ορφανός και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σ.Κόκκαλης κατά την οποία ο πρώτος δήλωσε ότι θα εξετασθεί αν τελικά υπάρχει θέμα ασυμβίβαστου. Παράλληλα οι δύο ανδρες δήλωσαν κατηγορηματικά ότι είναι κατά της δημιουργίας Σούπερ Λίγκα.
26
Αγνωστη παραμένει η ημερομηνία που θα ενταχθούν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος στο «Πάμε Στοίχημα», όπως προέκυψε μετά την συνάντηση που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη.
Η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περισσότερο από μία ώρα και μετά το πέρας της ο υφυπουργός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξουν πρωτοβουλίες για αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου».
Από την πλευρά του, ο κ Κόκκαλης, τόνισε: «Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να μπουν όλες οι ελληνικές ομάδες στο Στοίχημα. Το αυμβίβαστο είναι δευτερεύον, το πρωτεύον είναι να υπάρξει μία γενική αναβάθμιση του πρωταθλήματος μέσα στην οποία εντάσσσεται και το Στοίχημα».
Υπενθυμίζεται, ότι πιθανότερη ημερομηνία ένταξης των ελληνικών αγώνων στο Στοίχημα, θεωρείτο η 17η Σεπτεμβρίου (3η αγωνιστική για την Α εθνική).
Παράλληλα οι δύο ανδρες δήλωσαν κατηγορηματικά ότι είναι κατά της δημιουργίας Σούπερ Λίγκα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Δίκη Τεμπών: Μήνυση κατά Κυρανάκη και νομική κίνηση κατά Καραμανλή προανήγγειλε κατηγορούμενος
- Ποιες θεωρούνται οι πρώτες «κλεισμένες» μεταγραφές της Euroleague: Ο ΜακΙντάιρ, ο Πίτερς και οι τρεις κινήσεις της Μπαρτσελόνα
- Κρήτη: Ένα 5χρονο παιδί πάτησε αναμμένα κάρβουνα σε παραλία – Στο εξωτερικό με ειδική πτήση
- Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ και Ντέμπι Ρόου – Οι δύο σύζυγοι του Μάικλ Τζάκσον
- O 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ πήγε στο Ειρηνοδικείο στο Λουκάρεως και άνοιξε πυρ – Τέσσερις τραυματίες
- Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος PIF: «Ζητάμε την επιβράβευση της καινοτομίας, όχι μόνο την πρόσβαση!»


