
Σπουδαία φιλική νίκη της εθνικής βόλεϊ με 3-1 επί της Ρωσίας
Καλή εμφάνιση και φιλική νίκη ιδιαίτερης σημασίας πέτυχε η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών με 3-1 (26-24, 18-25, 26-24, 25-20) επί της Ρωσίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
26
Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών την Κυριακή ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρωσία, τη Δευτέρα όμως, στο δεύτερο φιλικό των δύο ομάδων, που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο του Κερατσινίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, νίκησε 3-1.
Τα σετ: 26-24, 18-25, 26-24, 25-20.
«Δείξαμε ότι έχουμε ρυθμό όταν υπάρχει καλή υποδοχή. Ημασταν πολύ καλοί στο μπλοκ. Οταν κερδίζεις τη Ρωσία βρίσκεσαι σε καλό δρόμο, αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας αέρα από αυτή τη νίκη», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Χαριτωνίδης, ο οποίος μετά το τρίτο και τελευταίο φιλικό με τη Ρωσία τη Τετάρτη (8 μ.μ.) στο Κερατσίνι, θα ανακοινώσει τη 12αδα που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
ΕΛΛΑΔΑ (Χαριτωνίδης): Γκιούρδας 12π., Χατζηαντωνίου 8, Κουρνέτας 1, Τσακιρόπουλος 8, Κράβαρικ 18, Μπάεφ 15 / Στεφάνου (λ. – 44% υποδοχή), Τσέργας, Ν.Ρουμελιώτης 1, Σμαραγδής, Δημητρακόπουλος (λ. – 50%).
ΡΩΣΙΑ (Γκάετς): Αμπράμοφ 15π., Καζακόφ 4, Τετιούκιν 15, Ουσάκοφ 1, Μπαράνοφ 9, Εγκόρτσιεφ 9 / Βερμπόν (λ. – 58% υποδοχή), Μέλνικ 2, Ποτάφσκι 8, Απαλίκοφ, Μακάροφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα

