Δεκαπέντε επιχειρηματικά σχέδια έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου
Την έγκριση 15 ειδικών και πολυετών επιχειρηματικών σχεδίων από τα 26 που υποβλήθηκαν έως σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου, προϋπολογισμού 76,6 εκατ. ευρώ και επιχορήγησης 28,9 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε το ΥΠΑΝ..
27
Την έγκριση 15 ειδικών και πολυετών επιχειρηματικών σχεδίων από τα 26, που υποβλήθηκαν έως σήμερα στο υπουργείο Ανάπτυξης (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας), στο πλαίσιο του αναπτυξιακού νόμου 3299/2004, συνολικού προϋπολογισμού 76,6 εκατ. ευρώ και συνολικής επιχορήγησης/δημόσιας δαπάνης 28,9 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα το ΥΠΑΝ.
Στο υπουργείο Ανάπτυξης υποβλήθηκαν 26 ειδικά και πολυετή επιχειρηματικά σχέδια για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε διάφορες περιοχές της χώρας, συνολικού προϋπολογισμού 243,3 εκατ. ευρώ και συνολικής επιχορήγησης/δημόσιας δαπάνης 87,6 εκατ. ευρώ.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες συνεχίζουν την εξέταση και των υπόλοιπων σχεδίων και θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις σχετικά με τις εγκρίσεις.
Τα ειδικά και πολυετή αυτά επιχειρηματικά σχέδια αφορούν σε επενδύσεις στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων, τα είδη διατροφής, το φάρμακο, τα δομικά υλικά, το ανακυκλωμένο αλουμίνιο, τα πλαστικά, τις γραφικές τέχνες, το περιβάλλον, τη διαχείριση αποβλήτων, τα εργαστήρια παροχής υπηρεσιών, τα logistics, την τυποποίηση, την ποιότητα κ.λπ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνάντηση Κίμπερλι Γκιλφόιλ με τον πρωθυπουργό της Σερβίας – Στην ατζέντα τα ενεργειακά
- Παναγιώτης Στάθης: Το ξέσπασμα για τα αρνητικά μηνύματα στην απώλεια της μητέρας του
- Airbnb: Νέος τρόπος πληρωμής – «Κάντε κράτηση τώρα, πληρώστε αργότερα»
- Η Λίντα Καπετανέα και ο Γιόζεφ Φρούτσεκ συναντιούνται ξανά επί σκηνής – Χορός και λόγος, ποίηση και στοχασμός
- Πίτερς: «Δεν υπάρχει σεβασμός για την υγεία των παικτών με τα αυτοκόλλητα»
- Το Σημειωματάριο της Άνοιξης του Αρκά: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
