Τέσσερα στα τέσσερα η Τσέλσι με μηδέν παθητικό, ανατροπή τριών λεπτών από την Σίτι
Όταν η Τότεναμ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Μίντο, τότε η Τσέλσι πήρε φόρα και με 2-0 έφυγε νικήτρια από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Μπόλτον με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ. Μέσα σε 3 λεπτά η Σίτι πήρε τη νίκη από την Πόρτσμουθ.
66
Όταν η Τότεναμ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας αποβολής του Μίντο, τότε η Τσέλσι πήρε φόρα και με 2-0 έφυγε νικήτρια από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».
Οι «Πετεινοί» έμειναν με παίκτη λιγότερο, όταν όταν στο 25 όταν ο διαιτητής απέβαλε τον Αιγύπτιο Αχμέντ Χοσάμ «Μίντο» για αντιαθλητικό φάουλ στον Ντελ Ορνο σε διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα.
«Κάποιος άλλος διαιτητής ίσως να του έδειχνε μόνο την κίτρινη κάρτα» είπε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μάρτιν Τζολ.
Οι «μπλε» έφτασαν τις τέσσερις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, χωρίς μάλιστα να έχουν δεχθεί γκολ. Για την ομάδα του Μουρίνιο σκόραραν οι Ντελ Ορνο στο 39 με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Φρανκ Λάμπαρντ και στο 71 ο Ντάμιεν Νταφ με κοντινό σουτ.
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Μπόλτον με 2-1 επί της Γουέστ Χαμ και τον Στέλιο Γιαννακόπουλο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο (δέχθηκε και κίτρινη κάρτα).
Η Μάντσεστερ Σίτι «γύρισε» το παιχνίδι με την Πόρτσμουθ μέσα σε τρία λεπτά και επικράτησε 2-1.
Την πρώτη της εφετινή επιτυχία πανηγύρισε η νεοφώτιστη Γουϊγκαν, καθώς νίκησε 1-0 τη Σάντερλαντ στο ντέρμπι των «ουραγών».
Τέλος, ντεμπούτο με γκολ και μάλιστα το νικητήριο, έκανε ο Μίλαν Μπάρος με την Αστον Βίλα στο 1-0 επί της Μπλάκμπερν, ενώ η Εβερτον πρόσθεσε ακόμη μία ήττα (1-0 από τη Φούλαμ) στην αρνητική μέχρι τώρα υγκομιδή της.
Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αναμετρήσεων της 3ης αγωνιστικής:
Αστον Βίλα – Μπλάκμπερν 1-0 (11 Μπάρος)
Φούλαμ – Έβερτον 1-0 (57 ΜακΜπράιντ)
Μάντσεστερ Σίτι – Πόρτσμουθ 2-1 (66 Ρέινα, 69 Κόουλ – 52 Βιαφάρα)
Τότεναμ – Τσέλσι 0-2 (39 Ντελ Ορνο, 71 Νταφ)
Γουέστ Μπρομ – Μπέρμιγχαμ 2-3 (12 64Χόρσφιλντ – 10 33Χέσκι, 26Γιάροσικ)
Γουέστ Χαμ – Μπόλτον 1-2 (90 πεν. Σέριγχαμ – 59 Νόλαν, 85 Ιβάν Κάμπο)
Γουϊγκαν – Σάντερλαντ 1-0 (2 πεν. Ρόμπερτς)
Την Κυριακή
Μίντλεσμπρο – Τσάρλτον
Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουν.
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
Τσέλσι 12
Μάντσεστερ Σίτι 10
Μπόλτον 7
Τότεναμ 7
Αρσεναλ 6 (3 αγ.)
Τσάρλτον 6 (2 αγ.)
Μάντσεστερ Γ. 6 (2 αγ.)
Αστον Βίλα 5
Γουέστ Χαμ 4 (3 αγ.)
Λίβερπουλ 4 (2 αγ.)
Μίντλεσμπρο 4 (3 αγ.)
Φούλαμ 4
Μπέρμιγχαμ 4
Μπλάκμπερν 4
Γουέστ Μπρομ 4
Γουϊγκαν 3 (3 αγ.)
Εβερτον 3 (3 αγ.)
Νιούκαστλ 1 (3 αγ.)
Πόρτσμουθ 1
Σάντερλαντ 0
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Ο ΠΑΟΚ ρώτησε για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ – Τι ισχύει με τον αδερφό του Χουάντσο
- «Ο Γεντβάι φεύγει από τον Παναθηναϊκό – Έκλεισε στην Αλ Σαμπάμπ» (pic)
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)



















































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442