
Λίβερπουλ vs ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό του Super Cup την Παρασκευή
Οι δύο καλύτερες, σύμφωνα με τους τίτλους που κατέκτησαν, ομάδες της Ευρώπης συγκρούονται την Παρασκευή, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου του... υπερπρωταθλητή της ηπείρου. Λίβερπουλ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αναμετρηθούν στο Μονακό στις 9.45 μ.μ.
26
Οι δύο καλύτερες, σύμφωνα με τους τίτλους που κατέκτησαν, ομάδες της Ευρώπης συγκρούονται την Παρασκευή, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου του… υπερπρωταθλητή της ηπείρου.
Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ θα υποδεχθεί (21:45) στο «Λουί II» του Μονακό την Κυπελλούχο UEFA, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ.
Ο Ρενέ Τέμινκ θα διαιτητεύσει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο 45χρονος Ολλανδός θα έχει βοηθούς τους Αντριαν Ινια και Ρομπ Μένχουις, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ερικ Μπράμαρ. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Τέμινκ θα «σφυρίξει» αγώνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ έχει ήδη διευθύνει δύο αναμετρήσεις της Λίβερπουλ.
Η πρώτη ήταν αυτή με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα (23/11/2000) για το Κύπελλο UEFA, όταν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2, και η δεύτερη ήταν αυτή με την Λέφσκι Σόφιας στο «Ανφιλντ» για την ίδια διοργάνωση (26/2/2004), όπου η αγγλική ομάδα επικράτησε με 2-0.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κρήτη: Ένας 93χρονος οδηγός παραβίασε ΣΤΟΠ και συγκρούστηκε με μηχανή – Στην εντατική ο ανήλικος οδηγός
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα



