66

Στον Ολυμπιακό κατοχύρωσε τον Παναγιώτη Κονέ το ΔΣ της ΕΠΑΕ, εγκρίνοντας το συμβόλαιο που είχαν μονομερώς καταθέσει οι «ερυθρόλευκοι».

Παράλληλα, η Ένωση θα επιδιώξει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση προκειμένου να βρεθεί κοινή λύση στο θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, της προκήρυξης και τον τρόπο επιλογής των διαιτητών των επαγγελματικών πρωταθλημάτων.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας έχει απορρίψει τις εισηγήσεις της ΓΣ της Λίγκας αναφορικά με τα ζητήματα αυτά.

Τέλος, εστάλη επιστολή στην ΟΠΑΠ ΑΕ, με την οποία η ΕΠΑΕ της ζητά να απαλειφθούν δύο όροι, τους οποίους η εταιρία θέλει να συμπεριληφθούν στη σύμβαση, προκειμένου να είναι ο «μέγας χορηγός» του πρωταθλήματος.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α Εθνικής, οι Βίκτωρας Μητρόπουλος – που προήδρευσε στο Συμβούλιο εξαιτίας της απουσίας του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στο εξωτερικό – δήλωσε:

«Πιστεύω ότι θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα που έγιναν ποτέ. Ο κόσμος έχει αρχίσει να γυρίζει στα γήπεδα.

» Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να φιλοξενηθούν οι φίλαθλοι σε γήπεδα με όλες τις ανέσεις, να τους παρέχονται η ασφάλεια και οι υπηρεσίες που πρέπει, παρακολουθώντας συγχρόνως ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα.

» Έχουμε εκπονήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα αναβάθμισης των γηπέδων. Πιστεύουμε ότι μέχρι τέλος Σεπτέμβρη όλα τα γήπεδα Α και Β’ Εθνικής, στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες και στους κοινόχρηστους χώρους, θα έχουν εξωραϊστεί πλήρως».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ