26

Ο Ράφα Μπενίτεθ επιβεβαίωσε, με δηλώσεις του στον δικτυακό τόπο της Λίβερπουλ, το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για την απόκτηση του Στέλιου Γιαννακόπουλου.

Ο Ισπανός προπονητής ελπίζει ότι θα έχει στη διάθεσή του τον Έλληνα διεθνή πριν από τις 31 Αυγούστου, όταν λήγει η μεταγραφική περίοδος, καθώς χρησιμοποιεί τον Λουίς Γκαρσία στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.

«Ο γενικός διευθυντής μας, Ρικ Πάρι, συζήτησε με τον πρόεδρο της Μπόλτον την πιθανότητα μιας συμφωνίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «κόκκινων» και συμπλήρωσε:

«Επίσης, μίλησα χθες το βράδυ με τον Σαμ Αλαρντάις (τον προπονητή της Μπόλτον), προκειμένου να μάθω αν είναι διαθέσιμος ο παίκτης. Αυτή τη στιγμή ο Στέλιος είναι μια πιθανότητα για εμάς».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ