Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλύτερος ο ΠΑΟΚ κέρδισε το φιλικό ντέρμπι των «δικεφάλων»

Καλύτερος ο ΠΑΟΚ κέρδισε το φιλικό ντέρμπι των «δικεφάλων»

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ μία βεδομάδα πριν από την ρπεμιέρα της Α εθνικής επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ στο φιλικό των «δικεφάλων» στη Τούμπα. Η «Ένωση» δείχνει ακόμα να μην έχει βρει τον ρυθμό της, ενώ ο Ζαγοράκης και η παρέα του ήταν πιο ορεξάτοι...

26

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο ΠΑΟΚ μία βεδομάδα πριν από την ρπεμιέρα της Α εθνικής επικρατώντας με 2-0 της ΑΕΚ στο φιλικό των «δικεφάλων» στη Τούμπα. Η «Ένωση» δείχνει ακόμα να μην έχει βρει τον ρυθμό της, ενώ ο Ζαγοράκης και η παρέα του ήταν πιο ορεξάτοι…

Μπροστά σε 15.000 οπαδούς τους οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και στο 44΄ είχαν δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Χαραλάμπους, με τον Σορεντίνο να προλαβαίνει στη συνέχεια να αποκρούσει πάνω στη γραμμή.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου (48΄), ο Αρμάντο Φουτσίνι έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας της ΑΕΚ, βρέθηκε μόνος απέναντι στον Ιταλό τερματοφύλακα και πλάσαρε ψύχραιμα για να ανοίξει το σκορ.

Στο 75΄ ο νεαρός Χριστοδουλόπουλος έδειξε για ακόμη μία φορά ότι διαθέτει χαρακτηριστικά ενός δεινού σκόρερ. Στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα -κεφαλιά «ψαράκι» μετά από σέντρα του Κωνστανινίδη- έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Όσο για την ΑΕΚ, στην μέτρια εμφάνιση προστέθηκε και ο τραυματισμός του Βλάνταν Ιβιτς που αποχώρησε χωλαίνοντας λίγα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού.

ΠΑΟΚ: Τοχούρογλου (46 Φερναντέζ), Χαραλάμπους, Καρυπίδης, Ακιέλ (81΄ Ζωγραφάκης), Ζαγοράκης (81΄ Βαγγελής), Μέγκαχεντ (71΄ Χασιώτης), Μαλαδένης (81΄ Ηλιάδης), Φουτσίνι (59΄ Εγκωμίτης), Σικαμπάλα (74΄ Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης (57΄ Κωνσταντινίδης), Μίετσελ (74΄ Χριστοδουλόπουλος).

ΑΕΚ: Σορεντίνο, Κόντης, Μόρας, Αλεξόπουλος, Μάλμπασα (46΄ Γεωργέας), Κατσουράνης (46΄ Τσάνκο), Ίβιτς (85΄ Πλιάτσικας), Λυμπερόπουλος (71΄ Σαπάνης), Λάκης (81΄ Κρασσάς), Βενλίνσκι, Ζούλιο Σέζαρ (57΄ Σοάρες).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024