Συνεδρίαση των συντονιστών του ΠΑΣΟΚ για τον καθορισμό της αντιπολιτευτικής τακτικής
Με τη συνεδρίαση των συντονιστών της ΚO υπό τον Γ.Παπανδρέου ξεκινά την προσεχή Τρίτη η ανασύνταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Λίγο πριν την εμφάνιση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ, το Κίνημα θα παρουσιάσει τη λεγόμενη «Μαύρη Βίβλο» της ΝΔ.
30
Με τη συνεδρίαση των συντονιστών της ΚO υπό τον Γ.Παπανδρέου ξεκινά την προσεχή Τρίτη η ανασύνταξη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Λίγο πριν την εμφάνιση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ, το Κίνημα θα παρουσιάσει τη λεγόμενη «Μαύρη Βίβλο» της ΝΔ.
Όπως αναφέρεται στο Βήμα της Κυριακής, την προσεχή Τρίτη θα ακουστούν οι εισηγήσεις όλων των αρμοδίων συντονιστών για τα πεδία της αρμοδιότητάς τους.
Στη συνεδρίαση θα καθοριστούν τα πεδία στα οποία το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα επιχειρήσει να μεταφέρει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, σε πρώτη φάση εντός του Κοινοβουλίου και εν συνεχεία σε όλα τα επίπεδα.
Οι συντονιστές θα παρουσιάσουν στον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρη Ρέπππα τα σημειώματά τους για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς.
Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής, κύριο βάρος δίνεται στην οικονομία με τη φορολογική επιβάρυνση των πολιτών και την κατάρρευση των εσόδων, στην ακρίβεια, στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην ακτοπλοΐα και τις καθυστερήσεις στην υλοποίηση των μεγάλων έργων υποδομής.
Επιπλέον, στις σημειώσεις των συντονιστών η μη υλοποίηση των προεκλογικών δεσμεύσεων για τους συμβασιούχους, η κατάρρευση του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, η ανατροπή των εργασιακών σχέσεων και οι ελλιπείς προσλήψεις νοσηλευτικού προαωπικού.
Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει και στους χειρισμούς σε θέματα εξωτερικώς πολιτικής, όπως η πολιτική στο Κυπριακό και στα ελληνοτουρκικά και η αγορά των F-16 από τις ΗΠΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το «Optansia & Guerrilla» έρχεται στο θέατρο Αργώ
- Από τον Άιχμαν στους «νέους Nαζί»: Η συζήτηση για τη θανατική ποινή στο Ισραήλ παίρνει νέα τροπή
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Αυτά είναι τα έξι «μυστικά» για καλή ψυχική υγεία
- Συνεδρίαση ΚΟ ΝΔ: Πίσω από το «παραβάν» της συνταγματικής αναθεώρησης επιχειρεί ο Μητσοτάκης να κρύψει τη δυσαρέσκεια των βουλευτών
- Τετραήμερη εργασία: Ανεδαφική ιδέα ή εφικτή πρόταση;
- Συνταγή: Chimichanga με κοτόπουλο και αβοκάντο
- Υπόθεση Έπσταϊν: Στο στόχαστρο ο υπουργός Εμπορίου, Χάουαρντ Λάτνικ – «Είναι παθολογικός ψεύτης» λένε οι Δημοκρατικοί
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442