
Χωρίς τον Τσιρίλο η ΑΕΚ για τουλάχιστον ένα μήνα
«Σοκ» στην ΑΕΚ καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο θα απουσιάσει τουλάχιστον για έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Ιταλός υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία 4 έως 6 εβδομάδων.
26
«Σοκ» στην ΑΕΚ καθώς ο Μπρούνο Τσιρίλο θα απουσιάσει τουλάχιστον για έναν μήνα από τις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Ιταλός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης και η ιατρική διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, κάτι που μεταφράζεται σε απουσία 4 έως 6 εβδομάδων.
Το πλήγμα είναι σοβαρό για τον Φερνάντο Σάντος, που υπολόγιζε τον Τσιρίλο ως βασικό στο κέντρο της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, είτε με παρτενέρ τον Αλεξόπουλο, είτε τον Μόρα.
Ο τελευταίος επέστρεψε με έναν μικροτραυματισμό από το ματς της εθνικής στο Βέλγιο, όπως και ο Ηλίας Κυριακίδης που χτύπησε στο αντοίστιχο ματς των Ελπίδων.
Ο Αλεξόπουλός θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, όχι όμως και ο Κυριακίδης που θα χρειαστεί θα μείνει εκτός προπονήσεων για πέντε ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το φιλικό με την Άλκμααρ (pic)
- Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής φορολογικών δηλώσεων
- Εθνική Ελλάδας: Η ημέρα και η ώρα του μεγάλου τελικού στο World Cup
- Ηράκλειο: Φωτιά κοντά σε Μπαδιά και Δραπέτι, χωριά του Δήμου Μινώα – Σηκώθηκε ελικόπτερο
- Η Ελλάδα διεκδικεί την ένταξη του Ολύμπου στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO
- Συνελήφθη αλλοδαπός με χειροβομβίδα στην Αθήνα