Οριστικά νοκ άουτ από τη ρεβάνς με τη Βίσλα ο Γκούμας
Δυσάρεστα είναι τελικά τα νέα για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Γκούμας τέθηκε οριστικά νοκ άουτ από τη ρεβάνς με τη Βίσλα για τα προκριματικά του Champions League, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε έδειξε ανάπαυση για μία ακόμα εβδομάδα. Έτσι είναι αμφίβολος και για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.
«Σκωτσέζικο ντους» για τους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς από τη μία πλευρά τα εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βίσλα Κρακοβίας εξαντλήθηκαν, από την άλλη όμως οριστικοποιήθηκε η απουσία του Γιάννη Γκούμα από αυτό το κρίσιμο ματς.
Ο αρχηγός υποβλήθηκε την Πέμπτη σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον μία εβδομάδα για να επιστρέψει στις προπονήσεις, κάτι που καθιστά σίγουρη την απουσία του από τον αγώνα της επόμενης Τρίτης, αλλά και αμφίβολη για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της 28ης Αυγούστου.
Πάντως, την προσεχή Τρίτη το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο και ο κόσμος των «πρασίνων» απέδειξε ότι είναι αποφασισμένος να «σπρώξει» την ομάδα στην ανατροπή του 1-3 και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Μέσα σε τρεις ημέρες εξαντλήθηκαν τα 30.000 εισιτήρια που κυκλοφόρησαν, καθώς τα υπόλοιπα είναι δεσμευμένα για τους κατόχους «διαρκείας», τους συνδέσμους, τους Πολωνούς φιλάθλους που θα ταξιδεύσουν στην Αθήνα, ενώ θα υπάρχουν και «νεκρές» ζώνες για να χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων.
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.