Τρίτη 28 Απριλίου 2026
weather-icon 20o
Σκόραρε ο Τόργκελε στην ήττα της Ουγγαρία με την Αργεντινή

Σκόραρε ο Τόργκελε στην ήττα της Ουγγαρία με την Αργεντινή

O Σάντορ Τόργκελε, σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, «βρήκε δίχτυα» και στο φιλικό της Ουγγαρίας με την Αργεντινή όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η «Μπιανκοσελέστε» επικράτησε 2-1.

26

Το εκπληκτικό σερί του Σάντορ Τόργκελε, που σκοράρει πάντα εναντίον των κορυφαίων εθνικών ομάδων του κόσμου, συνεχίζεται.

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού «βρήκε δίχτυα» και στο φιλικό της Ουγγαρίας με την Αργεντινή, που έγινε στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης, όμως δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει σ΄ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς η «Μπιανκοσελέστε» επικράτησε 2-1.

Ο Τόργκελε ήταν αυτός που ισοφάρισε στο 29΄ το γκολ του Μάξι Ροντρίγκες στο 17΄ με το οποίο η Αργεντινή είχε πάρει το προβάδισμα. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάμπριελ Χάιντσε στο 62΄.

Με το σημερινό του γκολ, ο 23χρονος Τόργκελε που αντικαταστάθηκε στο 67΄ από τον Κέρεκες, έφτασε τα 5 σε 14 διεθνείς συμμετοχές, έχοντας σκοράρει τόσο εναντίον της Γερμανίας (2) όσο και με αντίπαλο τη Βραζιλία.

Προς εξάντληση τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με τη Βίσλα

Ο απίστευτος ρυθμός με τον οποίο «φεύγουν» τα εισιτήρια για τον αγώνα Παναθηναϊκός-Βίσλα Κρακοβία, συνεχίζεται. Μέχρι σήμερα έχουν διατεθεί περισσότερα από 20.000 «μαγικά χαρτάκια», σ΄αυτήν την πρωτοφανή κινητοποίηση των φίλων του «τριφυλλιού» που είναι αποφασισμένοι να γεμίσουν το ΟΑΚΑ και να «σπρώξουν» την ομάδα στην ανατροπή του 3-1 της Κρακοβίας.

Αυτό σημαίνει ότι αν κανείς αφαιρέσει τα περίπου 22.000 που αντιστοιχούν στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας και στους συνδέσμους, τα περίπου 1.000 που έχει πάρει η Βίσλα και τις «νεκρές ζώνες» που θα χωρίζουν τους οπαδούς των δύο ομάδων, γίνεται αντιληπτό ότι τα περιθώρια στενεύουν για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της Τρίτης.

Στο μεταξύ αύριο (21:00) θα διεξαχθεί το φιλικό με τον Θρασύβουλο στο γήπεδο της Φυλής, απουσία των διεθνών (Μόρις, Βύντρα, Σέριτς, Τόργκελε και των «μικρών» της εθνικής Ελπίδων). Η πορεία της αποθεραπείας του Γιάννη Γκούμα εξελίσσεται ομαλά, όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα είναι έτοιμος στη ρεβάνς με τη Βίσλα.

Τέλος, πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Σωτήρης Κυργιάκος τα «βρήκε» με την Πόρτσμουθ και είναι θέμα ημερών η ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 28 Απριλίου 2026
Cookies