Επίδειξη δύναμης από τη Μπάγερν με 5-2 επί της Λεβερκούζεν
Εντυπωσιακή ήταν η Μπάγερν κατά τη δεύτερη ημέρα της bundesliga. Οι πρωταθλητές πέρασαν σαν σίφουνας από την «Μπάι Αρένα» κερδίζοντας την Λεβερκούζεν με το ευρύ 5-2, με τον Ρόι Μακάι να σημειώνει χατ τρικ και να μετράει ήδη πέντε τέρματα μετά από δύο αγωνιστικές.
26
Εντυπωσιακή ήταν η Μπάγερν κατά τη δεύτερη ημέρα της βθνδεσλιγα. Οι πρωταθλητές πέρασαν σαν σίφουνας από την «Μπάι Αρένα» κερδίζοντας την Λεβερκούζεν με το ευρύ 5-2, με τον Ρόι Μακάι να σημειώνει χατ τρικ και να μετράει ήδη πέντε τέρματα μετά από δύο αγωνιστικές.
Έτσι, η Μπάγερν παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τις Σάλκε και Αμβούργο. Η Σάλκε στο ντέρμπι του Ρουρ, επικράτησε της Ντόρτμουντ με 2-1 στο «Βεστφάλεν», με τον Κουράνι να σημειώνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του και να δείχνει πολύ φορμαρισμένος. Σε άνοδο βρίσκεται και το Αμβούργο, που πέρασε από την έδρα της Αρμίνια με 2-0.
Από εκεί και πέρα, η Χέρτα δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης την οποία κέρδισε με 2-0 στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου. Στην αναμέτρηση αγωνίστηκε και ο Γιάννης Αμανατίδης για 76 λεπτά, πριν παραχωρήσει τη θέση του στον Φαν Λεντ, ο οποίος δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με αυτογκόλ σημείωσε το δεύτερο τέρμα της Χέρτα.
Το σκορ της ημέρας πραγματοποιήθηκε στο Καϊζερσλάουτερν, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε της «νεοφώτιστης» Ντούισμπουργκ με 5-3! Τέλος, ισόπαλες με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις της Γκλάντμπαχ με την Βόλφσμπουργκ και της Νυρεμβέργης με το Ανόβερο. Χαρακτηριστικό και των δύο αναμετρήσεων ήταν το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.
Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 2ης ημέρας του γερμανικού πρωταθλήματος:
Χέρτα Βερολίνου-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 2-0
(53΄ Σρέντερ, 78΄ αυτ. Φαν Λεντ)
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου 2-5
(32΄ πεν. Μπερμπάτοφ, 82΄ Μπάμπιτς – 3΄ Μπάλακ, 11΄, 56΄, 60΄ Μακάι, 35΄ Καριμί)
Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ 1-1
(90΄ αυτ. Χόφλαντ – 41΄ Χάνκε)
Ντόρτμουντ-Σάλκε 1-2
(17΄ Σμολάρεκ – 23΄, 58΄ Κουράνι)
Καϊζερσλάουτερν-Ντούισμπουργκ 5-3
(2΄, 58΄, 80΄ Αλτιντόπ, 27΄ Λέμπι, 69΄ Σανόγκο – 21΄, 63΄ Μέρλε, 66΄ Αχανφούφ)
Αρμίνια Μπίλεφελντ-Αμβούργο 0-2
(79΄ πεν. Μπαρμπάρεζ, 90΄ Φαν ντερ Φάαρτ)
Νυρεμβέργη-Ανόβερο 1-1
(90΄ Μίνταλ – 7΄ Μπρντάριτς)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Ο Μάικ Ζαμπίδης συναντήθηκε με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ενόψει του αγώνα με τον Μεϊγουέδερ (vid)
- Ο Χίφι της Παρί προβλέπει ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δεν θα προκριθούν στο Final Four! (pic)
- Χαμός με το ιατρικό επιτελείο της Τότεναμ
- LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442