26

Μετά τον Ρίο Φέρντιναντ, άλλος ένας παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «μπέμπηδες». Ο λόγος για τον Πολ Σκόουλς, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στο Old Trafford έως τον Ιούνιο του 2009.

Ο Αγγλος μέσος αποφάσισε να επεκτείνει τη διάρκεια της συνεργασίας του με τους «κόκκινους», έστω κι αν το ισχύον συμβόλαιό του έληγε το 2007.

«Μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του για 16 υπέροχα χρόνια και ελπίζουμε ότι τα επόμενα τέσσερα θα είναι γι΄ αυτόν τόσο καλά όσο και τα προηγούμενα τέσσερά του» τόνισε ο τεχνικός του αγγλικού συλλόγου, Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, με σημερινές δηλώσεις του, και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι άξιζε την αφοσίωσή μας, επειδή μας έχει επιστρέψει αρκετή.»

Ο 30χρονος άσος άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκανε το ντεμπούτο του στη διάρκεια της περιόδου 1994-95 και έδωσε το «παρών» σε 321 αναμετρήσεις της πρέμιερσιπ, βοηθώντας τη Γιουνάιτεντ να κατακτήσει έξι πρωταθλήματα και τρία κύπελλα Αγγλίας.

Επίσης, φόρεσε 66 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, με την οποία σημείωσε 14 τέρματα, προτού αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετά το EURO 2004.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ