Ο Γ. Δόριζας νέος αντιπρόεδρος της Hyundai Europe
Ο τέως διευθύνων σύμβουλος της Fiat Auto Hellas θα συνεχίσει την πορεία του στα κεντρικά της Hyundai Europe
Μετά από την επιτυχημένη πορεία του ως διευθύνων σύμβουλος της Fiat Auto Hellas, ο κ. Γεράσιμος Δόριζας θα συνεχίσει τη σταδιοδρομία του ως αντιπρόεδρος της Hyundai Motor Europe, με κύριους τομείς ευθύνης τις πωλήσεις, το marketing και τις after sales υπηρεσίες. Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ιδιαίτερα θετική, τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ελληνική αντιπροσωπία.
Ο κ. Δόριζας είναι 44 ετών και διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης. Η ενασχόλησή του με το χώρο του αυτοκινήτου ξεκίνησε το 1989 και, πέραν της Fiat Auto Hellas, έχει εργαστεί ως γενικός διευθυντής της Toyota Hellas -1999- και ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fiat Auto Japan -1996-.
Πέραν των υπολοίπων προσόντων του είναι απόφοιτος του αμερικάνικου κολεγίου της Ελλάδος, ενώ διαθέτει και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στη διοίκηση επιχειρήσεων -ΜΒΑ- από το Πανεπιστήμιο Roosevelt των Η.Π.Α.
auto.in.gr
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα μπόνους για συνεπείς
- Στο Νέο Δελχί η κυβέρνηση Μόντι τα βάζει με την Gen Z της Ινδίας – Πόσο θα αντέξουν χωρίς ίντερνετ;
- «Απολαύστε τη διαδρομή» – Το μήνυμα Μασκ για την επέλαση της ΑΙ
- Amazon: Όχι στη χρήση εικόνων ΑΙ από πωλητές μετά από νόμο της Νέας Υόρκης
- OHE: Εγκρίθηκε η θητεία του επικεφαλής για τα ανθρώπινα δικαιώματα για ακόμα 4 χρόνια – Ποιοί καταψήφισαν
- Ισπανία: Η πυρκαγιά στη Μαδρίτη έχει ξεπεράσει την ικανότητα κατάσβεσής της – Η ΕΕ στέλνει κι άλλες δυνάμεις
- Οι καύσωνες αυξάνουν τη τουριστική ζήτηση για «ψυχρούς προορισμούς»
- Γιορτή σήμερα 25 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442