Εκτός γηπέδων για τρεις μήνες ο Ντούντεκ λόγω τραυματισμού
Ατυχος στάθηκε ο Γέρζι Ντούντεκ. διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις μήνες αφού υπέστη εξάρθρημα του αγκώνα στη προπόνηση των «κόκκινων» τη Δευτέρα.
Ο διεθνής Πολωνός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Γέρζι Ντούντεκ θα παραμείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις μήνες αφού υπέστη εξάρθρημα του αγκώνα στη προπόνηση των «κόκκινων» τη Δευτέρα.
«Ο Γέρζι επισκέφτηκε ειδικό γιατρό για τη συγκεκριμένη περίπτωση και θα συναντήσει άλλον έναν αύριο προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς» τόνισε ο εκπρόσωπος των πρωταθλητών Ευρώπης, Ίαν Κότον στον δικτυακό τόπο του συλλόγου και κατέληξε: «Το σίγουρο είναι ότι θα μείνει έξω για τρεις μήνες».
Αυτό σημαίνει ότι ο 32χρονος θα χάσει τα υπόλοιπα παιχνίδια της Πολωνίας για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Γερμανίας, με Αυστρία και Ουαλία τον Σεπτέμβριο αλλά και την αναμέτρηση με την Αγγλία στις 12 Οκτωβρίου.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30