
Ο Ζιντάν επιστρέφει στην εθνική Γαλλίας για το φιλικό με την Ακτή Ελεφαντοστού
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιστρέφει στην εθνική Γαλλίας! Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Κόσμου για το 2003 ανακοίνωσε ότι θα είναι παρών στο φιλικό των «τρικολόρ» με την Ακτή Ελεφαντοστού στις 17 Αυγούστου. Προανήγγειλε μάλιστα και την επιστροφή του Μακελελέ.
66
Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιστρέφει στην εθνική Γαλλίας! Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου για το 2003 ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού δικτυακού τόπου του ότι θα είναι παρών στο φιλικό των «τρικολόρ» με την Ακτή Ελεφαντοστού, στις 17 Αυγούστου στο Μονπελιέ.
«Θα είμαι στο Μονπελιέ! Αποφάσισα να επιστρέψω στην εθνική. Μετά από έναν χρόνο αναθεωρώ μία απόφαση την οποία τότε θεωρούσα οριστική» γράφει ο «Ζιζού», προανέγγοντας μάλιστα την επιστροφή και του Κλοντ Μακελελέ, άλλοτε συμπαίκτη του στη Ρεάλ.
Εκπρόσωποι της γαλλικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσαν ότι ο 33χρονος άσος θα βρίσκεται στην αποστολή για το φιλικό του θα γίνει στο «Λα Μοσόν».
Έτσι, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ ξαναγράφει την προσωπική του ιστορία στην εθνική, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει χρυσές στιγμές (πρωταθλητής κόσμου 1998 και Ευρώπης 2000) όμως είχε αρνητικό φινάλε: την ήττα 1-0 από την εθνική μας ομάδα στους προημιτελικούς του EURO 2004.
Σε εκείνο τον αγώνα ο «Ζιζού» είχε πραγματοποιήσει την 93η εμφάνισή του (26 γκολ) με τη Γαλλία, η οποία -εν τέλει- δεν ήταν η αποχαιρετιστήρια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
