
Τριετές συμβόλαιο με τον Πανιώνιο υπέγραψε ο Φερνάντο Νάβας
Ο Φερνάντο Νάβας επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία τριετούς διάρκειας με τον Πανιώνιο. Ο Αργεντινός, που είχε θητεύσει στην ΑΕΚ και τον Αρη, δοκιμάσθηκε από τον Γιόζεφ Τσάπλαρ, ο οποίος τελικώς εισηγήθηκε την απόκτηση του.
66
Ο Φερνάντο Νάβας επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασία τριετούς διάρκειας με τον Πανιώνιο.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που είχε θητεύσει στην ΑΕΚ και τον Αρη δοκιμάσθηκε τις τελευταίες ημέρες από τον Γιόζεφ Τσάπλαρ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των «κυανέρυθρων» και ικανοποίησε τον Τσέχο τεχνικό που εισηγήθηκε την απόκτηση του.
«Με τη φανέλα του Πανιωνίου για τα επόμενα τρία χρόνια (1+2) θα αγωνίζεται ο Φερνάντο Νάβας, ο οποίος υπέγραψε σήμερα το πρωί το νέο του συμβόλαιο» ανέφεραν οι Νεοσμυρνιώτες στη σχετική ανακοίνωσή τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέα διεθνής πρωτοβουλία για υπεύθυνη και δίκαιη Τεχνητή Νοημοσύνη
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Προβάδισμά δύο τερμάτων με τον Κάρμο (vid)
- Εγκαταλείπουν την Αττική οι αδειούχοι – Τα στοιχεία των αναχωρήσεων από τα λιμάνια
- Σταύρος Γεωργίου: Βρέθηκαν το κινητό τηλέφωνο και το πορτοφόλι του ποινικολόγου
- Άλκμααρ – Ολυμπιακός: Ο Έσε έγινε αναγκαστική αλλαγή – Ποιος κάλυψε το κενό του (vid)
- Ορμούζ: Περιστατικό με τάνκερ αναφέρει το UKMTO – Το Ιράν ανέκοψε τον πλου τεσσάρων πλοίων