Την παραμονή του Λιούνγκμπεργκ στην Αρσεναλ προανήγγειλε ο Βενγκέρ
Έτοιμος να ανανεώσει την συνεργασία του με την Αρσεναλ είναι ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, σύμφωνα με δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ. «Κατά 99% θα μείνει στην ομάδα. Μετά την φυγή του Βιεϊρά, δεν πρέπει να χάσουμε άλλους παίκτες» δήλωσε ο Αλσατός τεχνικός.
Έτοιμος να ανανεώσει την συνεργασία του με την Αρσεναλ είναι ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, σύμφωνα με δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ στον επίσημο δικτυακό τόπο των «κανονιέρηδων».
Όπως ανέφερε ο προπονητής των Λονδρέζων, ο 28χρονος Σουηδός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο με νέους όρους συνεργασίας.
«Κατά 99% θα μείνει στην ομάδα και αυτό είναι πολύ καλό. Μετά την φυγή του Βιεϊρά, δεν πρέπει να χάσουμε άλλους παίκτες. Η σταθερότητα είναι το παν σε μία ομάδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλσατός τεχνικός.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30