
Συζητήσεις με την Olympic Investors/York Capital για τις Ολυμπιακές Αερογραμμές
Με το σχήμα Olympic Investors/York Capital συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την αποκρατικοποίησης της εταιρείας Ολυμπιακές Αερογραμμές. Οι όποιες τελικές αποφάσεις θα έχουν ληφθεί έως τις 15 Αυγούστου.
38
Με το σχήμα Olympic Investors/York Capital συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για την αποκρατικοποίησης της εταιρείας Ολυμπιακές Αερογραμμές, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Την Τετάρτη ενημερώθηκε η Διϋπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων από τον χρηματοοικονομικό και το νομικό σύμβουλο του Ελληνικού Δημοσίου για τις συζητήσεις.
Σύμφωνα με τον Reporter, αν δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον υποψήφιο αγοραστή, τότε οι Ολυμπιακές Αερογραμμές θα οδηγηθούν σε διαδικασία εκκαθάρισης. Οι όποιες τελικές αποφάσεις θα έχουν ληφθεί έως τις 15 Αυγούστου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)