66

«Φρένο» στη φημολογία, που τον θέλει να εγκαταλείπει την Μίλαν για χάρη της Τσέλσι θέλησε να βάλει ο Αντρι Σεφτσένκο, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να παραμείνει «ροσονέρι».

«Δεν θέλω να πάω στην Τσέλσι. Θέλω να μείνω εδώ. Αγαπώ τη Μίλαν και η Μίλαν με αγαπά» δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Skysport» ο 29χρονος Ουκρανός.

Το θέμα προέκυψε όταν ο Σεφτσένκο προτίμησε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ζυγωματικό και να μην ακολουθήσει την Μίλαν στην περιοδεία της (24-31 Ιουλίου) στις ΗΠΑ, χωρίς να έχει εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Κάρλο Αντσελότι.

Ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη για το 2004 είχε υποβληθεί και το χειμώνα σε ανάλογη επέμβαση, καθώς είχε υποστεί κάταγμα.

Ο Ουκρανός όμως αρνείται ότι δεν είχα πάρει την άδεια του προπονητή του:

«Συζητήσαμε με τον Κάρλο Αντσελότι για την απόφαση μου. Μίλησα και με τον χειρουργό της Μίλαν και αποφασίσαμε για την επέμβαση. Προφανώς υπήρξε κακή συννενόηση με τον προπονητή.

» Νόμιζα ότι είχε ενημερωθεί, όμως δεν είναι έτσι. Ο Αντσελότι εκνευρίσθηκε και το καταλαβαίνω. Του εξήγησα τα πάντα και νομίζω ότι πλέον όλα είναι ξεκάθαρα».

Την Δευτέρα, πάντως, οι κάμερες της ιταλικής τηλεόρασης «έπιασαν» τους δύο άνδρες να διαφωνούν σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αναζωπυρώνοντας τις φήμες για μετακόμιση του Σεφτσένκο στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Αλλωστε οι «μπλε» έχουν ήδη καταθέσει πρόταση 85 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του στην Μίλαν, η οποία απέκτησε δύο δυνατούς επιθετικούς, τον Βιέρι και τον Τζιλαρντίνο, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ