
Παρατείνεται το ωράριο των κέντρων διασκέδασης στις τουριστικές περιοχές
Με κοινή υπουργική απόφαση παρατείνονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου τα χρονικά όρια λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης στις τουριστικές περιοχές της χώρας. Η ρύθμιση έχει πιλοτικό χαρακτήρα ώστε «να ρυθμιστεί το θέμα αυτό και για το μέλλον».
28
Με κοινή υπουργική απόφαση παρατείνονται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου τα χρονικά όρια λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης και των συναφών καταστημάτων στις περιοχές της χώρας οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί ως τουριστικές.
Ειδικότερα,τα χρονικά όρια λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης, των μπαρ, των λεσχών και των καφετεριών στις τουριστικές περιοχές, καθορίζονται ως εξής:
- Τις ημέρες Κυριακή έως και Πέμπτη μέχρι τις 04:30 της επόμενης ημέρας, ενώ δεν επιτρέπεται η επαναλειτουργία τους πριν από τις 06:00.
- Χωρίς χρονικό περιορισμό τις ημέρες Παρασκευή και Σάββατο, τις παραμονές των επίσημων αργιών, την παραμονή και την ημέρα της εορτής του τοπικού πολιούχου Αγίου όταν ισχύει τοπική αργία, καθώς και κατά τη διάρκεια τοπικών, θρησκευτικών ή άλλων λαϊκών πανηγύρεων.
Η αππόφαση ελήφθη έπειτα από εισήγηση του υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης Δ.Αβραμόπουλου και, όπως τόνισε ο συναρμόδιος υπουργός κ. Γιώργος Βουλγαράκης, έχει πιλοτικό χαρακτήρα «προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα αυτό και για το μέλλον».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
