Χάνουμε έδαφος από Renault και McLaren υποστηρίζει ο Jean Todt
Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις φετινές απογοητευτικές εμφανίσεις της Ferrari ο Jean Todt δεν είχε παρά να παραδεχθεί την ανωτερότητα των αντιπάλων της.
Την αδυναμία της ομάδας του να ανταγωνιστεί επάξια τις πρωτοπόρους του φετινού πρωταθλήματος Formula 1 παραδέχθηκε σε δηλώσεις του οι οποίες δημοσιεύθηκαν την Κυριακή 17 Ιουλίου στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung ο Jean Todt.
Η αλήθεια είναι ότι κάναμε βήματα προς τα πίσω στους τελευταίους αγώνες. Είμαστε απλά πάρα πολύ αργοί. Οι αντίπαλοι μας σημειώνουν τους ταχύτερους γύρους τους προς το τέλος κάθε GP, την ώρα που εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε μετά τους 20 πρώτους γύρους. Και αυτό δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Ferrari, μία εβδομάδα πριν το GP της Γερμανίας, την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου.
Δεν έκρυψε επίσης την ανησυχία του διότι αποδεικνύεται πολύ δύσκολο για την ομάδα του να εντοπίσει την αιτία του προβλήματος το οποίο, όπως τόνισε, δεν αφορά μόνο στην αεροδυναμική του μονοθεσίου.
Ο Γάλλος δεν απέκλεισε, ωστόσο, το ενδεχόμενο μιας νέας αρχής για την Ferrari από το Hockenheim ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν τον Jenson Button στην ιταλική ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
auto.in.gr
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι εντεκάδες Θεσσαλονικέων και Κρητικών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Ψυχική υγεία στην Ευρώπη: Πόσο κοστίζει η ψυχοθεραπεία και ποιοι εργαζόμενοι βρίσκονται πιο κοντά στο burnout
- LIVE: Άρσεναλ – Νιουκάστλ
- Oι πρώιμες λήψεις του έφηβου Στάνλεϊ Κιούμπρικ
