
Επανεμφάνιση του Μαχλά στις προπονήσεις του ΟΦΗ, που ενδιαφέρεται για Ογκουνσότο
Ο Νίκος Μαχλάς εμφανίστηκε την Παρασκευή για πρώτη φορά στην προπόνηση του ΟΦΗ, από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα. Οι Κρητικοί προσπαθούν να αποκτήσουν τον Πάτρικ Ογκουνσότο από τον Εργοτέλη.
66
Ο Νίκος Μαχλάς εμφανίστηκε την Παρασκευή για πρώτη φορά στην προπόνηση του ΟΦΗ, από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας και ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα.
Έτσι έδωσε τέλος στην αποχή από τις υποχρεώσεις του, μια απόφαση που είχε πάρει επειδή διαφωνούσε με το ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Από εκεί και πέρα, ο ΟΦΗ προσπαθεί να αποκτήσει τον Πάτρικ Ογκουνσότο από τον Εργοτέλη, ο οποίος έχει πρόθεση να τον παραχωρήσει στον συντοπίτη του, καθώς του χρόνου μένει ελεύθερος, ωστόσο για την ώρα προκύπτει διαφορά στο οικονομικό.
Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα για τη μεταγραφή του, οπότε αναμένεται να βρεθεί τελικά η «χρυσή τομή» και να γίνει η μετακίνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας
- Η Κορίνθιανς ξήλωσε την καρέκλα που κάθονταν ρατσιστής οπαδός που έβρισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων



