«Κρούση» της Βέρντερ στην ΑΕΚ για τον Κατσουράνη-Την Παρασκευή η αναχώρηση για Κόνιε
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, η οποία αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. φέρεται να έχει καταθέσει η Βέρντερ Βρέμης στην ΑΕΚ. Πραγματοποίηθηκε την Πέμπτη ο καθιερωμένος αγιασμός και την Παρασκευή η αποστολή της «Ένωσης» αναχωρεί για το Κόνιε.
Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Κατσουράνη, η οποία αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ. φέρεται να έχει καταθέσει η Βέρντερ Βρέμης στην ΑΕΚ.
Το ποσό όμως δεν φαίνεται να ικανοποιεί την «Ένωση», που έχει κοστολογήσει τον διεθνή μέσο στα 4 εκατ. ευρώ. Είναι πάντως η δεύτερη φορά που ο γερμανικός σύλλογος δείχνει ενδιαφέρον για τον αρχηγό της ΑΕΚ.
Εν τω μεταξύ, πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της πρωϊνής προπόνησης της Πέμπτης στους Θρακομακεδόνες, ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας περιόδου.
Η προετοιμασία συνεχίσθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα, με το Σταύρο Τζιωρτζιόπουλο να εξακολουθεί να γυμνάζεται μόνος.
Στο μεταξύ, ο Φερνάντο Σάντος «χάρισε» στους παίκτες την απογευματινή προπόνηση, καθώς την Παρασκευή η αποστολή της «Ένωσης» θα αναχωρήσει για το Κόνιε της Ιταλίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Αυτό που απασχολεί πλέον τους διοικούντες την ΑΕΚ είναι η απόκτηση ανασταλτικού μέσου. Κάτι που όπως όλα δείχνουν, θα έχει γίνει μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Ο γκαρντ της Παρί Ναντίρ Χίφι στην πρόβλεψή του για για το ποιες ομάδες που θα καταφέρουν να προκριθούν στο Final Four, αφήνει εκτός τους δύο «αιωνίους» του ελληνικού μπάσκετ.