
Τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ υπέγραψε ο Μπρούνο Τσιρίλο
Και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η άμυνα της ΑΕΚ θα έχει έναν Μπρούνο στη σύνθεσή της. Ο Τσιρίλο ήλθε στην Αθήνα για να καλύψει το κενό του Αλβες και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους». Ομάδα με πρεστίζ χαρακτήρισε την «Ένωση».
66
Και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η άμυνα της ΑΕΚ θα έχει έναν Μπρούνο στη σύνθεσή της. Ο Τσιρίλο ήλθε στην Αθήνα για να καλύψει το κενό του Αλβες και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τους «κιτρινόμαυρους».
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ήρθα σε μια ομάδα, που από την πρώτη στιγμή μου φέρονται όλοι πολύ καλά. Ελπίζω ότι θα αποδείξω αυτό για το οποίο με εμπιστεύθηκαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε μια καλή χρονιά» δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός.
«Αυτό που με κέρδισε είναι ότι η ΑΕΚ με ήθελε πιο πολύ από όσες μου είχαν κάνει προτάσεις. Είναι μια ομάδα με πρεστίζ και συμμετοχές στην Ευρώπη. Πάντα ήθελα μια εμπειρία στο εξωτερικό, γιατί δεν την είχα μέχρι στιγμής στην καριέρα μου.
» Σκέφτηκα λοιπόν ότι έρχομαι σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, που παίζει στην Ευρώπη και έχει πιθανότητες διάκρισης, άρα το ίδιο και εγώ.
» Στόχος μου είναι να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή και της διοίκησης που με εμπιστεύθηκαν και να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο, για να είμαι εγώ ευτυχισμένος και με αυτόν τον τρόπο να κάνω και τους οπαδούς της ΑΕΚ.
» Πολλοί λένε ότι είμαι δύσκολος χαρακτήρας, αλλά δεν νομίζω ότι με αντιπροσωπεύει αυτός ο χαρακτηρισμός και αυτό έχει φανεί από την πορεία μου.
» Σε όσες ομάδες αγωνίστηκα είχα φίλους και μου έχουν δείξει, τόσο οι συμπαίκτες μου όσο και οι διοικήσεις των ομάδων, μεγάλη εμπιστοσύνη και έκανα αρκετές φιλίες» προσέθεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, που βρέθηκε το απόγευμα στους Θρακομακεδόνες και παρακολούθησε την προπόνηση της νέας ομάδας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας

