Δύο εργατικά ατυχήματα με ισάριθμους νεκρούς το τελευταίο 24ωρο στην Πάτρα
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα εργατικά ατυχήματα που συνέβησαν στην Πάτρα το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για τον 58χρονο Χαράλαμπο Αποστολίδη και τον 54χρονο Βορειοηπειρώτη Κρίστο Λάμπο, οι οποίοι σκοτώθηκαν εν ώρα εργασίας.
71
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα εργατικά ατυχήματα που συνέβησαν στην Πάτρα το τελευταίο 24ωρο. Πρόκειται για τον 58χρονο Χαράλαμπο Αποστολίδη και τον 54χρονο Βορειοηπειρώτη Κρίστο Λάμπο, οι οποίοι σκοτώθηκαν εν ώρα εργασίας.
Την Παρασκευή, ο Κρίστο Λάμπο άφησε την τελευταία του πνοή στη νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην οποία εργαζόταν, στην περιοχή του Ζαβλανίου. Ο άτυχος εργάτης, ενώ βρισκόταν στον πρώτο όροφο της οικοδομής, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.
Αμέσως συνάδελφοι του ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ο Κρίστο Λάμπο διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.
Την αμέσως προηγούμενη ημέρα, την Πέμπτη, την τελευταία του πνοή άφησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών ο Χαράλαμπος Αποστολίδης, που έπεσε στο κενό από ύψος περίπου 15 μέτρων, στον ακάλυπτο χώρο του Δικαστικού Μεγάρου της Πάτρας.
Το θύμα ήταν ο υπεύθυνος του συνεργείου που έχει αναλάβει τον καθαρισμό των γραφείων των δικαστηρίων. Λίγο πριν την τραγωδία είχε ανέβει σε μια σκαλωσιά, για να καθαρίσει τα τζάμια των κλητήρων της Εισαγγελίας Εφετών. Ξαφνικά, έχασε την ισορροπία του και άρχισε να πέφτει στο κενό.
Κατά τη διάρκεια της πτώσης του ο άτυχος άνδρας πρόλαβε να πιαστεί από μια σιδεριά στον πρώτο όροφο και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι στο συνεργείο, καθώς και μία καθαρίστρια του Μεγάρου, άκουσαν τις φωνές του και προσπάθησαν να τον βοηθήσουν.
Όμως ο Χαράλαμπος Αποστολίδης δεν άντεξε και, λόγω του βάρους του, έπεσε στο ισόγειο του κτιρίου, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πόδια και να τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα. Αμέσως διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο, αλλά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, εξέπνευσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ελβετία – Κολομβία 4-3 στα πέναλτι (κ.δ. και παράταση 0-0): Μεγάλη πρόκριση των Ελβετών στα προημιτελικά
- Χανιά: Ερευνες για τον εντοπισμό υποβρύχιου αλιέα στη θαλάσσια περιοχή Φραγκοκάστελλου Σφακίων
- Φορτηγό αεροπλάνο αγνοείται στην Αραβική Θάλασσα – Δραματική πτώση με 22.400 πόδια το λεπτό
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Πολλές υποσχέσεις, σόου και παζάρια
- Θ. Γλαβίνας (ΠΑΣΟΚ): Έπρεπε να αλλάξουν τον κ. Ντόκο το επόμενο δευτερόλεπτο
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με στόχο την πόλη – λιμάνι Μπάνταρ Αμπάς, την νήσο Κεσμ και το Σιρίκ
- Διαδοχικές συναντήσεις Γεραπετρίτη στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ – Στο επίκεντρο η διεθνής αρχιτεκτονική ασφάλειας
- Το Ιράν για τις κυρώσεις στο πετρέλαιο: Οι ΗΠΑ οδηγούν τις διαπραγματεύσεις σε αποτυχία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442