
Θετικά και τα δεύτερα δείγματα της τζουντόκα Μυτιλινού και της κολυμβήτριας Μάτσα
Θετικό στη διουρητική ουσία «Φουρεσεμίν» ήταν και το δεύτερο δείγμα της τζουντόκα Απ. Μυτιλινού. Θετικό στην ουσία «Στανοζολόλη» ήταν το δεύτερο δείγμα και της κολυμβήτριας Μ. Μάτσα. Οι Ομοσπονδίες τζούντο και κολύμβησης θα αποφασίσουν για τις ποινές τους.
66
Θετικό στη διουρητική ουσία «Φουρεσεμίν» ήταν και το δεύτερο δείγμα της Αποστολία Μυτιλινού.
Η τζουντόκα του Πανελληνίου, η οποία δεν μετέβη στην Αλμερία για τους Μεσογειακούς Αγώνες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου δείγματός της, αποδείχθηκε ότι είχε κάνει χρήση της παραπάνω διουρητικής ουσίας.
Η Ομοσπονδία Τζούντο θα αποφασίσει για το ύψος της ποινής της.
Θετικό ήταν το δεύτερο δείγμα και της κολυμβήτριας Μάρθα Μάτσα.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια είχε βρεθεί θετική στον έλεγχο που διενήργησε η WADA στη Μεσογειακή ομάδα πριν από περίπου 20 ημέρες και η εξέταση του δεύτερου δείγματός της επιβεβαιώθηκε ότι έχει κάνει χρήση της ουσίας Στανοζολόλη (μεταβολίτης της στανοζόλης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών
- Η Ουκρανία κατηγορεί το Ισραήλ για παράνομη διακίνηση «κλεμμένων ουκρανικών σιτηρών»
- Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή τουλάχιστον 29 κατοίκων στη Νιγηρία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Θέμα Δημοκρατίας

