
Στις 3.037,27 μονάδες έκλεισε το Χρηματιστήριο σημειώνοντας απώλειες 0,72%
Ισχνές πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του ΧΑ την Τετάρτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.037,27 μονάδες χάνοντας σε ποσοστό 0,72%. Τις εντονότερες πιέσεις δέχθηκαν οι τίτλοι υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα οι τράπεζες.
37
Ισχνές πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τετάρτη και ο γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 3.037,27 μονάδες χάνοντας σε ποσοστό 0,72%.
Τις εντονότερες πιέσεις δέχθηκαν οι τίτλοι υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα οι τραπεζικές μετοχές. Η αξία των συναλλαγών στο κλείσιμο της συνεδρίασης διαμορφώνονταν στα 290 εκατ. ευρώ καθώς υπήρξαν και μεταβιβάσεις πακέτων μετοχών.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους κατέγραψαν απώλειες και τις μεγαλύτερες είχαν οι εξής: των Τραπεζών με 2,64%, των Ασφαλειών με 1,95%, των Εκδόσεων με 1,64% και των Επενδύσεων με 1.43%. Αντίθετα τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασαν οι εξής δείκτες: των Κλωστοϋφαντουργιών με 1,15%, των Τηλεπικοινωνιών με 0,59%, των Τροφίμων Ποτών με 0,39% και των Κατασκευών με 0,22%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης κατέγραψε πτώση σε ποσοστό 1,31%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε κατά 0,69% και της μικρής κεφαλαιοποίησης παρουσίασε πτώση κατά 0,26%. Από τις μετοχές που διακινήθηκαν 103 σημείωσαν άνοδο, 154 υποχώρησαν και 75 παρέμειναν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Νεοχωρούδα στο Ωραιόκαστρο – Μήνυμα από το 112
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη

