30

Μικρές διακυμάνσεις καταγράφουν στο ξεκίνημα της συνεδρίασης της Τετάρτης στη Σοφοκλέους οι τιμές των μετοχών. Ο γενικός δείκτης βρίσκεται στις 3.061,42 μονάδες, ενισχυμένος οριακά σε ποσοστό 0,07%. Η αξία των συναλλαγών στα 72 εκατ. ευρώ.

Οι επιμέρους δείκτες εμφανίζουν μεικτή εικόνα και τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν των Κλωστοϋφαντουργιών με 1,32%, των Τηλεπικοινωνιών με 0,85%, του Λιανικού Εμπορίου με 0,70% και των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής με 0,40%.

Αντίθετα, τις μεγαλύτερες απώλειες παρουσιάζουν οι δείκτες της Πληροφορικής με 0,63%, των Τραπεζών με 0,62%, των Επενδύσεων με 0,54% και των Εκδόσεων με 0,22%.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης υποχωρεί κατά 0,10%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης σημειώνει οριακή πτώση κατά 0,06% και της μικρής χάνει σε ποσοστό 0,16%.

Απο τις μετοχές που διακινούνται 71 σημειώνουν άνοδο, 74 υποχωρούν και 68 παραμένουν αμετάβλητες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ