Η Σέλτικ θέλει τον Δέλλα και Έλληνας άσος θέλει Champions League
Η Σκωτία θα είναι καθώς φαίνεται ο επόμενος προορισμός του Τραϊανού Δέλλα. Μετά τους Ρέιντζερς και η Σέλτικ εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα αμυντικό. «Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον Δέλλα» δήλωσε ο μάνατζερ του.
Η Σκωτία θα είναι καθώς φαίνεται ο επόμενος προορισμός του Τραϊανού Δέλλα.
Μετά τους Ρέιντζερς και η Σέλτικ εκδήλωσε το ενδιαφέρον της για τον Έλληνα αμυντικό, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του Μαουρίτσιο Τονίκι.
Ο Ελληνας πρωταθλητής Ευρώπης προσπαθεί να βρει έναν σύλλογο που καλύπτει τις φιλοδοξίες του και η Σέλτικ κατέχει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του αφού θα αγωνιστεί φέτος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Έχω συζητήσει με τον Πίτερ Λοουελ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Σέλτικ ενδιαφέρεται για τον Δέλλα» τόνισε ο Τονίκι στους «Evening Times» και συνέχισε:
«Βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή του πελάτη μου όσο το σύντομα έτσι ώστε να γνωρίσει τους συμπαίκτες του και να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα.
» Γνωρίζω ότι η Σέλτικ θα χρειαστεί να περάσει δύο προκριματικούς γύρους για να αγωνιστεί στο Champions League και αυτό το γνωρίζει και ο Δέλλας.
» Υπάρχει ενδιαφέρον από Γερμανία και Γαλλία αλλά η πρώτη προτεραιότητά του είναι να μεταγραφεί σε έναν σύλλογο που θα μετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.