Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Εμπορικής
Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Emporiki Bank και, κατά συνέπεια, δίνεται παράταση στη δημοσίευση των λογιστικών καταστάσεων α΄τριμήνου, καθώς βεβαίως και του αναλογιστικού ελλείμματος.
28
Αναβλήθηκε για τις 14 Ιουλίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Emporiki Bank οπότε η τράπεζα θα ανακοινώσει αποτελέσματα α τριμήνου και βεβαίως το αναλογιστικό έλλειμμα στα ασφαλιστικά ταμεία της.
Η διοίκηση της τράπεζας εισηγήθηκε να γίνει χρήση του δικαιώματος δεκαπενθήμερης παράτασης δημοσίευσης των λογιστικών καταστάσεων προκειμένου οι τράπεζες να ανακοινώσουν τα τριμηνιαία αποτελέσματά τους με βάση τα ΔΛΠ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών
- Πρίγκιπας Χάρι μαινόμενος: Έκρηξη οργής εναντίον της Daily Mail – H «κόλαση» της Μέγκαν, η εκδίκηση της Νταϊάνα

