Μικρά κέρδη κατά την έναρξη των συναλλαγών στη Σοφοκλέους την Πέμπτη
Μικρές ανοδικές τάσεις επικρατούν την Πέμπτη στη χρηματιστηριακή αγορά και το υπάρχον αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε τίτλους υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα στις τραπεζικές μετοχές, οι οποίες καταγράφουν τάσεις ανάκαμψης.
28
Μικρές ανοδικές τάσεις επικρατούν την Πέμπτη στη χρηματιστηριακή αγορά και το υπάρχον αγοραστικό ενδιαφέρον των επενδυτών εστιάζεται σε τίτλους υψηλής κεφαλαιοποίησης και ειδικότερα στις τραπεζικές μετοχές, οι οποίες καταγράφουν τάσεις ανάκαμψης.
Ο γενικός δείκτης τιμών στις 12:30 βρίσκεται στις 3.022,94 μονάδες, ενισχυμένος κατά 0,51%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώνεται στα 50 εκατ. ευρώ.
Οι επιμέρους δείκτες στην πλειοψηφία τους εξακολουθούν να κινούνται σε θετική τροχιά και τη μεγαλύτερη άνοδο έχουν των Ειδών-Λύσεων Πληροφορικής με 2,10%, της Πληροφορικής με 1,61%, των Επενδύσεων με 1,41% και της Παράλληλης Αγοράς με 1,35%.
Απώλειες καταγράφουν μόνο οι δείκτες των Κλωστοϋφαντουργιών με 1,58%, των Τροφίμων-Ποτών με 0,88% και των Εκδόσεων με 0,69%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης ενισχύεται κατά 0,65%, της μεσαίας κεφαλαιοποίησης κερδίζει 0,31% και ο δείκτης της μικρής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο κατά 0,11%.
Από τις μετοχές που διακινούνται 114 σημειώνουν άνοδο, 64 παρουσιάζουν πτώση και 72 παραμένουν αμετάβλητες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Eυάγγελος Βενιζέλος: Μεγάλη απώλεια ο θάνατος του Αντώνη Μανιτάκη
- Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Λεβερκούζεν (pic)
- «Τα λουλούδια μαρτυρούν»
- Ευρώπη: Μισθός 6.000€ και μόνιμη δουλειά – Πολλοί θα θελήσουν, λίγοι θα τα καταφέρουν
- Υπόθεση Έπσταϊν: Η εισαγγελέας του Παρισιού καλεί πιθανά θύματα να καταθέσουν
- Πότε και σε ποιους απενεργοποιείται ο ΑΦΜ