
Αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία κατασκευαστικής στην Αργυρούπολη
Συναγερμός το βράδυ της Τρίτης από τηλεφώνημα πολίτη στην Αμεσο Δράση, ο οποίος ενημέρωσε ότι βρήκε ύποπτο δέμα έξω από τα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας Elector στην Αργυρούπολη. Όπως αποδείχθηκε, επρόκειτο για αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό.
71
Συναγερμός σήμανε περί τις 9 το βράδυ της Τρίτης από τηλεφώνημα πολίτη στην Αμεσο Δράση, ο οποίος ενημέρωσε ότι βρήκε ύποπτο δέμα έξω από τα γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας Elector, στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Γραβιάς, στην Αργυρούπολη.
Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή, ενώ έφτασαν στο σημείο πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι το ύποπτο δέμα ήταν ένας αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός, αποτελούμενος από ένα μπιτόνι βενζίνης, ένα γκαζάκι, μια μπαταρία και ένα επιτραπέζιο ρολόι, τα οποία ήταν συνδεδεμένα μεταξύ τους.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, ο μηχανισμός δεν μπορούσε να εκραγεί. Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός παρελήφθη από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου και εξετάζεται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ακρίβεια: Πάσχα με αύξηση τιμών και χαμηλότερη κατανάλωση – Στο «κυνήγι» των χαμηλότερων τιμών τα νοικοκυριά
- UEFA: Ποδόσφαιρο δισεκατομμυρίων και ανισοτήτων
- Με τον Λανουά δεν είναι η πρώτη φορά
- Κεφαλονιά: Τρίτη σύλληψη για τον θάνατο της 19χρονης στο Αργοστόλι – Τι ισχυρίζονται οι τρεις συλληφθέντες
- Σοκαριστικό εξώφυλλο – Διπλωματική θύελλα για το L’Espresso – Οργή του Ισραήλ, η κακοποίηση, η αλήθεια
- Ο Ιραόλα αφήνει την Μπόρνμουθ και πάει Μπιλμπάο



