Πτωτικά κινούνται τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στο άνοιγμα της Δευτέρας
Με πτώση άνοιξαν τη Δευτέρα τα Χρηματιστήρια στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη. Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE διαμορφώθηκε στις 5.075 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC-40 κινείται στις 4.213,43 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX στις 4.601,99 μονάδες.
30
Με πτώση άνοιξαν τη Δευτέρα τα Χρηματιστήρια στο Λονδίνο, το Παρίσι και τη Φρανκφούρτη. Στην Ιαπωνία, ο δείκτης Νικκέι σημείωσε απώλειες 30,68 μονάδων (0,27%) και έκλεισε στις 11.483,35 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο δείκτης FTSE υποχώρησε κατά 2,4 μονάδες (0,05%) και διαμορφώθηκε στις 5.075 μονάδες. Στο Παρίσι, ο δείκτης CAC 40 σημείωσε πτώση κατά 0,18% και διαμορφώθηκε στις 4.213,43 μονάδες.
Τέλος, στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX σημείωσε πτώση κατά 0,05% και διαμορφώθηκε με τις πρώτες συναλλαγές στις 4.601,99 μονάδες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Ισημερινός: Ανταλλαγή πληροφοριών με ευρωπαϊκό κέντρο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών
- Ισχυρή ηλιακή καταιγίδα πλήττει τη Γη – Τι μπορεί να προκαλέσει
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ καθαιρεί τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησής του, εξοργισμένος για την «ανικανότητα» στελεχών
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
