
Διετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Καραδήμος στην Χαλκηδόνα
Στη Χαλκηδόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Καραδήμος, που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια. Τερματοφύλακα ψάχνει πλέον η Χαλκηδόνα μετά την παραχώρηση του Εμπέντε.
66
Στη Χαλκηδόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λουκάς Καραδήμος, που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.
Ο Γιώργος Παράσχος είχε ζητήσει από τη διοίκηση έναν αριστεροπόδαρο παίκτη και ο Γιώργος Σπανός κινήθηκε για την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή, που υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.
Στα άμεσα σχέδια της Χαλκηδόνας είναι να αποκτηθεί κι ένας τερματοφύλακας, ώστε να καλυφθεί το κενό που προέκυψε με την αποχώρηση του Πιέρ Εμπέντε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Η γη της ελιάς»: Τα μυστικά αρχίζουν να ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Έτοιμο το θέατρο Κρήνης στην Πάτρα
- Κυπελλούχος Ελλάδας Betsson ο ΟΦΗ, σε έναν ιστορικό τελικό
- Ιράν: Η μαντίλα πέφτει σιγά-σιγά, αλλά οι περιορισμοί παραμένουν
- Πρωτοβουλία για την διάσωση ιστορικών κτιρίων της Λάρισας
