
O Eμπέντε έρχεται, ο Κοτσόλης φεύγει από τον Παναθηναϊκό
Ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ο Στέφανος Κοτσόλης φαίνεται να λέει «αντίο» στο «τριφύλλι», μετά μάλιστα από τον ερχομό του Πιερ Εμπέντε, που υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Ανανέωσε ο Μαλεζάνι για δύο χρόνια, σύμφωνα με τη «LArena».
26
Ύστερα από οκτώ χρόνια παρουσίας στον Παναθηναϊκό, ο Στέφανος Κοτσόλης φαίνεται να λέει «αντίο» στο «τριφύλλι», μετά μάλιστα από τον ερχομό του Εμπέντε από την Χαλκηδόνα, που υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.
Τόσο ο Καμερουνέζος όσο και ο Κοτσόλης βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ και συζήτησαν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Ο ίδιος ο Κοτσώλης θέλει να μείνει ελεύθερος, αντίθετα δανεικός σε κάποια ομάδα προτιμά να τον δώσει η ΠΑΕ. Να σημειωθεί ότι πριν λίγους μήνες η ΠΑΕ είχε προχωρήσει σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του τερματοφύλακα έως το 2008.
Κάτι που σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις του με την ΑΕΚ, η οποία επιθυμούσε να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της. Πλέον, οι «πράσινοι» δεν θέλουν να τον αφήσουν να μεταγραφεί σε ανταγωνιστικό σύλλογο.
Ανανέωσε ο Μαλεζάνι για δύο χρόνια με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τη «L Arena»
Για δύο ακόμη χρόνια θα κάτσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι.
Ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος την Κυριακή γιόρτασε τα 51α γενέθλιά του, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο και συγκεκριμένα την «L Arena», ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» για δύο ακόμη χρόνια, αφού, όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από το έργο που επιτέλεσε τους τελευταίους μήνες στο «τιμόνι» του ελληνικού συλλόγου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παραχώρηση συλλογής έργων στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
- Η Άρσεναλ θέλει να κάνει «βασιλιά» τον Βινίσιους – Το «χρυσό» συμβόλαιο που δίνουν οι «κανονιέρηδες»
- Νίκος Γάτσας: «Η απόφαση της UNESCO ανοίγει μια νέα σελίδα για τον Όλυμπο και την Ελασσόνα»
- Σταύρος Γεωργίου: Απολογείται ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου
- «Μαφία της Κρήτης»: Απολογούνται ιατροδικαστής και τοξικολόγος που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση [βίντεο]
- «Μύλος» στην εθνική Ιταλίας: Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ακύρωσε τη συμφωνία με τον Πίρλο