Αυξήθηκε κατά 8,5% ο τζίρος λιανικών πωλήσεων τον Μάρτιο
Σημαντική ενίσχυση κατά 8,5% κατέγραψε ο τζίρος λιανικών πωλήσεων τον Μάρτιο, με τα καταστήματα φαρμακευτικών καλλυντικών να εμφανίζουν την μεγαλύτερη άνοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
88
Σημαντική ενίσχυση κατά 8,5% κατέγραψε ο τζίρος λιανικών πωλήσεων τον Μάρτιο, με τα καταστήματα φαρμακευτικών καλλυντικών (11,6%) να εμφανίζουν την μεγαλύτερη άνοδο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας.
Τον Μάρτιο σε τρέχουσες τιμές καταγράφηκε αύξηση 8,5%, έναντι αύξησης 7,5% το Φεβρουάριο.
Ακολουθούν οι κλάδοι επίπλων, ηλεκτρικών ειδών, οικιακού εξοπλισμού (9,6%), ένδυσης υπόδησης (8,8%), τα μεγάλα καταστήματα τροφίμων (8,4%), τα πολυκαταστήματα (7,1%), τα τρόφιμα ποτά και ο καπνός (8,1%), αλλά και τα καταστήματα βιβλίων χαρτικών ειδών (4,9%).
Σε σταθερές τιμές ο τζίρος στο λιανεμπόριο σύμφωνα με την ΕΣΥΕ σημείωσε άνοδο της τάξης του 7,1%.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Θα συγκρουστεί, αλήθεια, η Ελλάδα και οι άλλοι με τον Τραμπ για τη Γροιλανδία;
- ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ απέρριψε την κλήτευση κρίσιμων μαρτύρων στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Οργανωμένη συγκάλυψη του σκανδάλου
- Γιόκιτς και Αντετοκούνμπο στην κορυφή του All-Star 2026
- Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 48χρονη που έπεσε από μπαλκόνι
- Ο Νομπελίστας Λάσλο Κρασναχορκάι στην Αθήνα
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανίκανη και αδιάφορη για λύσεις στον πρωτογενή τομέα η κυβέρνηση


