
Στην αναβολή της ΓΣ της ΕΠΟ θα επιμείνει η ΕΠΑΕ
Την αναβολή της ΓΣ της ΕΠΟ θα ζητήσει εκ νέου ο Αλ. Λυκουρέζος από τον Β. Γκαγκάτση, όπως αποφασίστηκε στη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΑΕ με τους προέδρους των ΠΑΕ της Α Εθνικής. Στη συνάντηση συζητήθηκε και το θέμα των ελληνικών ομάδων στο στοίχημα.
66
Το ζήτημα της αναβολής της ΓΣ της ΕΠΟ απασχόλησε κατά κύριο λόγο τη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΑΕ, Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τους εκπροσώπους των ΠΑΕ της Α Εθνικής.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η συγκεκριμένη πλευρά, η συγκρότηση της Γενικής Συνέλευσης, χωρίς την προηγούμενη εκλογή των εκλεκτόρων των Ενώσεων, δεν θα είναι νόμιμη και συνεπώς οποιεσδήποτε τροποποιήσεις των Κανονισμών που ενδεχομένως θα ψηφιστούν δεν δύνανται να εγκριθούν ως προς τη νομιμότητά τους.
Ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ εξουσιοδοτήθηκε να ζητήσει εκ νέου την αναβολή της ΓΣ από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση στη συνάντηση που θα έχουν την Πέμπτη.
Στη συνάντηση, στην οποία παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Σωκράτης Κόκκαλης, Γιάννης Βραδινογιάννης, Ντέμης Νικολαΐδης, συζητήθηκε και το θέμα των ελληνικών ομάδων στο στοίχημα, αφού όπως τόνισαν όλοι η περίοδος που διανύει το ποδόσφαιρο είναι κρίσιμη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (27/4): Πού θα δείτε το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
- Οταν το επίδικο είναι η πραγματική αλλαγή, οι πολιτικές διεργασίες δεν μπορεί να ακολουθούν την πεπατημένη
- Μια ματιά στο οικογενειακό άλμπουμ των «αυτοεξόριστων» Μαύρων Πανθήρων στην Αλγερία
- Τρεις νεκροί στο τελευταίο στρατιωτικό πλήγμα των ΗΠΑ σε «σκάφος με ναρκωτικά» στον Ειρηνικό Ωκεανό
- Εξαπλώνεται το φαινόμενο του shrinkflation στα σούπερ μάρκετ – Τι να προσέχουμε
- Νέα σενάρια για τον Πίτερς: «Έχει δεσμευτεί εδώ και εβδομάδες»




